*Nettavisen* Sport.

- Det er med tungt hjerte jeg skriver dette

Foto: Getty Images/ All Over Press

Gianfranco Zola valgte å forlate Watford.

Den tidligere Chelsea-proffen og landslagspilleren for det italienske landslaget, Gianfranco Zola, valgte i dag å takke for seg som manager for Watford.

Etter ni kamper på rad uten seier i Championship ligger Watford på 13. plass på tabellen. Dette er skuffende for laget som i fjor spilte playoff-finale på Wembley.

Det var Zola selv som tok avgjørelsen om å gå av, og han takker supporterne og klubben i et åpent brev på Watfords hjemmesider. Han forteller om en vanskelig avgjørelse.

- Det er med tungt hjerte jeg skriver dette, og forteller dere at jeg har gått av som manager i Watford, åpner Zola brevet med.

- Klubben først
Zola, som har vært manager for Watford i 18 måneder, ønsker klubben alt godt, og mener det er til klubbens beste at han nå gir seg.

- Jeg må sette Watford Football Club først, og det er på grunn av dette jeg har tatt avgjørelsen min. Jeg tror at det er til det beste for laget at noen andre blir gitt sjansen til å oppnå den suksessen som vi alle har håpet på og jobbet veldig hardt for, skriver han.

Holloway på vei inn?
Tidligere Blackpool- og Crystal Palace-sjef, Ian Holloway, skal være aktuell for jobben, melder Sky Sports.

Også nylig sparkede Steve Clarke, Torino-sjef Rolando Maran og hovedtrener hos Udinese, Francesco Guidolin, blir sett på som mulige erstattere for Zola.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag