RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
FORNØYD: Brendan Rodgers mener laget hans er der det bør være forventet at de skal være, og ber supporterne forstå at de nye spillerne trenger tid.
FORNØYD: Brendan Rodgers mener laget hans er der det bør være forventet at de skal være, og ber supporterne forstå at de nye spillerne trenger tid. Foto: All Over Press

- Det er nok vanskelig for dem å forstå

Sist oppdatert:
Brendan Rodgers ber fansen om å gi laget tid.

Liverpool har fått en middels start på sesongen med en foreløpig sjuendeplass i ligaen, samt to tap på tre kamper i Champions League. 

De mange sommerkjøpene har så langt skuffet i større eller mindre grad.

Manager Brendan Rodgers bedyrer overfor Mirror at han forventet at laget ville slite denne sesongen, på grunn av den store jobben som måtte gjøres med spillerstallen, men er klar på at han allerede ser tegn til bedring.

- Spillerne vi hentet inn i sommer var ikke etablerte navn, og vi forventet at de kanskje ville slite i starten. Sånn sett kan man ikke si at vi har skuffet. Vi er der vi er forventet å være, forteller Rodgers.

NA Live:Newcastle - Liverpool kl. 13.45

Han mener at supporterne muligens har hatt urealistisk høye forventninger til laget etter den oppløftende fjorårssesongen.

- Nye, unge spillere trenger tid til å tilpasse seg. Ja, de har store kvaliteter, men med unge spillere kommer det også tabber. Det kan nok være vanskelig for folk å skjønne med tanke på hvor vi var forrige sesong, men jeg er veldig avslappet i forhold til forventningene. De er der kun fordi vi har hatt suksess, sier Rodgers.

- Etter Real Madrid-kampen (som Liverpool tapte 0-3) spurte folk om dette resultatet fikk meg til å se hvor langt det er igjen til toppen. For meg viser kampen hvor langt vi faktisk har kommet. For bare et par år siden ville det å ha Real Madrid på Anfield i Champions League vært en fjern drøm, fortsetter nord-iren, som ber folk se positivt på tingenes tilstand.

- For øyeblikket er vi i kvartfinalen i ligacupen, i Mesterligaen har vi skjebnen i våre egne hender og vi ligger kun et par poeng bak fjerdeplassen, og uten å ha vært i nærheten av vårt beste nivå.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere