RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Lluis Gene (Afp)

- Det er opp til Fabregas å bestemme

Barcelona-manageren gir ballen til United-aktuelle Cesc Fabregas.

Cesc Fabregas har blitt jaktet av Manchester United hele sommeren, og klubben har fått avslått to bud på Barcelona-spilleren allerede.

Den nye manageren på Nou Camp, Gerardo Martino, var for få dager klar i sin tale da han uttalte at Barcelona ikke hadde noen planer om å selge Fabregas.

Nå synes imidlertid pipen å ha fått en litt annen lyd.

Etter fredagens treningskamp mot Santos (som Barcelona for øvrig vant 8-0), var Martino nemlig langt mindre tydelig i forhold til midtbanespillerens framtid.

- Jeg har snakket med Cesc og fortalt ham om planene mine. Selvfølgelig ønsker vi at han blir, han er jo en av våre beste spillere, men det er opp til ham å bestemme, sier Martino ifølge spanske AS.

Dermed kan det se ut som Barcelona ikke har tenkt til å stå i veien for en overgang, dersom Fabregas ønsker en retur til England.

Manchester United-manager David Moyes har de siste ukene bekreftet at han har lagt inn to bud på den tidligere Arsenal-spilleren, men enn så lenge har ikke Fabregas selv gitt noen offisiell uttalelse verken på om han vil bli i Barcelona, eller ta turen tilbake til balløya.

Med Martinos siste uttalelser er det i alle fall trolig ikke lenge til det tikker inn et nytt bud fra den røde delen av Manchester.

Også Arsenal skal ligge i sivet og lure, og Arséne Wenger bekreftet på en pressekonferanse fredag at det jobbes med en håndfull mulige forsterkninger.

P.S: Følg overgangsvinduet live her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere