RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX

- Det er så fantastisk deilig

Sist oppdatert:
Tidligere Vålerenga-spiller Lars Iver Strand senket gamleklubben.

STRØMSGODSET - VÅLERENGA 3-2:

Vålerenga gikk opp i ledelsen to ganger, men hjemmelaget svarte begge gangene og like før slutt dukket tidligere Vålerenga-spiller Lars Iver Strand opp og satte inn det avgjørende målet.

- Det er så fantastisk deilig. Det sitter så langt inne og mange spillere har vært lenge borte med skade, sier Strømsgodset-trener Ronny Deila til TV2.

- I første omgang var vi apatiske og det fikk spillerne beskjed om i pausen. Vi kommer til å bli utrolig gode i år, men vi trenger bare litt tid. Det var en fantastisk aften. Marcus Pedersen scoret og vi vant til slutt, fortsetter han.

- I tillegg scoret Lars Iver Strand mot Vålerenga?

- Enda bedre, gliser Deila.

Pedersen scoret
Marcus Pedersen var tilbake på Marienlyst for første gang siden han forlot Strømsgodset i 2010 til fordel for Vitesse, som nå har leid han ut til Vålerenga.

Vålerenga-angriperen brukte kun 22 minutter på å score, men valgte å ikke juble i respekt for sin tidligere arbeidsgiver.

Få minutter senere fanget Øyvind Storflor opp en håpløs klarering fra Andre Muri og fra 16 meter plasserte han ballen nede i lengste hjørne.

Godsets tilhengere sto fortsatt og jublet for scoringen da Vålerenga stormet i angrep. Pedersen headet et innlegg inn til Kristofer Hæstad som vippet ballen over Adam Larsen Kwarasey i Strømsgodset-målet.

I pausen kom Adama Diomande inn til sin første kamp for Strømsgodset. 22-åringen takk for tilliten og før det hadde gått to minutter satte ungutten inn sitt første mål i Tippeligaen.

Strand avgjorde mot gamleklubben
Midt i den andre omgangen kom Lars Iver Strand på banen for vertene. Midtbanespilleren var langt ute i kulden da han spilte for Vålerenga, og var tydelig interessert i å vise seg frem fra en god side i lørdagens oppgjør.

Og hvem andre enn Strand dukker opp i Vålerenga-feltet på overtid og headet inn seiersmålet til hjemmelaget.

Spilleren jublet hemningsløst mens han løp rundt banen i nærmere 100 meter.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere