RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Det er slik United har gjort, siden «Busby Babes»

FÅR SKRYT: Manchester United-manager Louis van Gaal.
FÅR SKRYT: Manchester United-manager Louis van Gaal. Foto: Paul Ellis (Afp / NTB scanpix)
Ryan Giggs skryter av Louis van Gaal.

Louis van Gaal har hentet dyre stjerner til Old Trafford, men slipper likevel til Tyler Blackett (20) og Paddy McNair (19) på førstelaget. Helt i Manchester Uniteds ånd, mener Ryan Giggs.

Waliseren er en av van Gaals assistenter. På ny har klubben, slik den også gjorde med stort hell på 1990-tallet, sluppet fram unge spillere.

- Det er filosofien til Manchester United. Du får fram unge, spennende fotballspillerne. Fansen krever det, klubben krever det, sier Ryan Giggs i et intervju med FourFourTwo.

– Ja, en bruker penger på verdensstjerner, men en har samtidig unge spillere som kommer gjennom rekkene. Helt fra Busby Babes og fram til nå, har de unge fått sjansen. Det er slik Manchester United alltid har gjort. Slik skal vi også fortsette, sier den tidligere kantspilleren.

Van Gaal fikk jobben med å gjenreise United i sommer. Han erstattet sparkede David Moyes. Fjorårets sjuendeplass var ikke godt nok for den meritterte Old Trafford-klubben. Nå får en virkelig testet hva som bor i «nye» United. Fremover venter storkamper mot Chelsea, Manchester City og Arsenal.

- Det er åpenbart at vi har gjort tunge investeringer denne sesongen. Vi ligger på fjerdeplass på tabellen og skal bygge videre på det. Vi har noen krevende uker foran oss. Først West Bromwich, deretter virkelige tester mot Chelsea og city. Det blir en test på hvor vi står. Vi ser fram til utfordringene som venter, sier Giggs. (©NTB)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere