RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Det er utenkelig at Ronaldo ikke skal score mot Vålerenga!

DUELL?: På søndag kan Jonatan Tollås Nation og Cristiano Ronaldo møtes på showkamp på Ullevaal Stadion. FOTO: montasje NTB scanpix
DUELL?: På søndag kan Jonatan Tollås Nation og Cristiano Ronaldo møtes på showkamp på Ullevaal Stadion. FOTO: montasje NTB scanpix
Men Jonatan Tollås Nation kommer ikke til gi superstjernene noe gratis.

ULLEVAAL STADION (Nettavisen): På søndag møter Vålerenga et av verdens beste lag når Real Madrid kommer på besøk.

Jonatan Tollås Nation kom fra Aalesund før sesongen og det blir derfor midtstopperens første showkamp for Vålerenga.

Selv om han gleder seg stort til søndagens kamp, så er fokuset på fredagens tippeligakamp mot Tromsø.

- Det er jo en poengløs kamp mot Real Madrid, så viktigheten av kampen er jo ikke nærheten av forrige helg hvor vi møtte Stabæk eller Tromsø på fredag, men det å få oppleve den kampen og få de referansene mot et så godt lag, det er jo bra for oss og noe vi tar med videre.

- Rent sportslig vet jeg ikke hvor mye vi får ut av denne kampen, men det er positivt for interessen, fansen, oss spillerne og klubben, sier Tollås Nation til Nettavisen.

- Hva forventer du av Real Madrid som skal spille sin siste treningskamp før det braker løs i den spanske serien?

- Jeg forventer et Real Madrid-lag som styrer og helt sikkert spiller ball i hatt med oss, så vi gjøre det beste ut av det. Vi forventer ikke at vi skal vinne denne kampen her eller holde nivået. Vi får heller prøve å holde rent bakover så lenge som mulig, men det er jo utenkelig at (Cristiano) Ronaldo skulle spille 90 minutter, hvis han spiller så lenge, uten å score mot Vålerenga, sier stopperen videre.

SCORINGSMASKIN: Cristiano Ronaldo bøtter inn scoringer sesong etter sesong for Real Madrid.

- Hvor stort blir det å møte Real Madrid?

- Det blir stort selvfølgelig, det er jo flere her som har spilt mot disse storkanonene før. Barcelona og Manchester United blant annet, men dette her blir min første gang, så jeg gleder meg veldig, det er ikke til å stikke under en stol, sier han.

LES OGSÅ: Her gir han bort en helt rå bursdagsgave

Etter en rolig økt på Ullevaal er det lite som vitner om at en av verdens mektigste fotballklubber skal løpe ut på matta om cirka 72 timer.

Selv om det bare er showkamp og de alle fleste kan bli «starstrucked» av Cristiano Ronaldo, Gareth Bale, James Rodriguez, Sergio Ramos, Isco og mangle flere, så påpeker Tollås Nation at det fortsatt er fotballkamp:

- Kamp er kamp, men klart jeg går ikke hodeløs rundt og sparker ned spillere. Det holder vi oss for gode til, de kommer ikke tilbake hvis vi oppfører oss som idioter, avslutter Tollås Nation.

LES OGSÅ: Så mye koster det å se Real Madrid i Oslo.

PS. Det er ikke klart om Ronaldo i det hele tatt kommer på Ullevaal.

Kampen på søndag starter klokken 15.00 og det meldes at Ullevaal er utsolgt.

Real Madrid serieåpner i den spanske serien 23. august mot Sporting Gijon.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere