RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Det er utrolig, jeg får gåsehud

GÅSEHUD: Omar Elabdellaoui digger å spille i Champions League.
GÅSEHUD: Omar Elabdellaoui digger å spille i Champions League. Foto: Hannah Foslien (AFP / NTB scanpix)
Omar Elabdellaoui lever drømmen.

Olympiakos med norske Omar Elabdellaoui på laget fikk en fantastisk start på høstens Champions League-eventyr, da Atletico Madrid ble slått.

Onsdag venter svenske Malmö for oslogutten og hans greske venner. På trenerbenken til svenskene sitter en gammel kjenning, Åge Hareide.

Landslagsspilleren ser fram imot å møte ringreven til dyst.

- Det er alltid gøy å møte nordmenn. Enten det er spillere eller trenere, så det blir gøy. Ellers så er det ikke noe jeg tenker så mye på. Jeg tror vi kommer til å styre kampen. Men det er et godt Malmö-lag som kommer til å jobbe utrolig hardt defensivt. Men jeg har veldig troen på seier, han til Nettavisen.

- Vi overrasket
Med tre poeng mot en såpass tøff motstander som Atletico Madrid, har grekerne vist at de har livets rett i årets utgave av den gjeveste europacupen. Med seier mot Malmö vil det se lyst ut med tanke på avansement.

- Jeg tror vi overrasket de fleste med seier mot Atletico og vi kunne ikke fått en bedre start på gruppespillet. Men det er enda mange harde kamper igjen, så vi må bare ta én kamp av gangen. Men onsdag har vi en stor mulighet til å gjøre mulighetene for avansement i turneringen enda større, så det blir en veldig artig kamp, sier Olympiakos-backen til Nettavisen.

Elabdellaoui har hele veien vært klar på at Champions League-spill har vært en drøm for ham og det var en viktig grunn til at han valgte Olympiakos i sommer. Han kom fra den tyske klubben Eintracht Braunschweig.

- Gåsehud
Han får spesielt gåsehud av den sedvanlige Champions League-hymnen.

- Jeg har alltid snakket om akkurat det der til familie og venner og jeg har alltid prøvd å tenke på følelsen av det og når det nå først skjer, så er det noe jeg virkelig nyter. Noe jeg blir veldig stolt over, sier oslogutten.

- Det er en utrolig deilig følelse som gir meg gåsehud. Vet ikke om jeg kommer til å få den følelsen av gåsehud hver gang, men fikk i hvert fall det mot Atletico, forteller Elabdellaoui videre.

- Så målet er å bli vant til den?

- Jeg bare spøker litt, men så klart er det jo et lite mål. Man vil jo spille på høyest nivå lengst mulig, fastslår Olympiakos-proffen.

Hareide-stikk
Åge Hareide på sin side, sa tirsdag at han ikke frykter grekerne.

- Vi føler at vi har en god sjanse mot Olympiakos. Vi kommer til å dominere kampen. Olympiakos kommer til å få det veldig vanskelig her. Vi har en enorm støtte i Malmö og har flere sterke resultater bak oss her hjemme, sier han.

Hareide klubb tapte 0-2 mot Juventus i første kamp. Det han har sett av Olympiakos så langt, har han imidlertid ikke blitt imponert av.

- De er veldig effektive i avslutningsfasen og Olympiakos har spisskompetanse framover. Men Atletico var passive ved 0-1 og to stoppere kolliderte og bød på fritt spillerom på 0-2. Og på 1-3 fikk Mitroglu vende opp aldeles for lett. Han har bare én venstrefot, likevel fikk han vende seg dit uten å bli blokkert. Jeg kan ikke forstå hvorfor Atletico lot det skje, sier Hareide om grekerne.

Champions League følger du i Nettavisens livesenter fra 20.45


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere