*Nettavisen* Sport.

- Det er viktig å ikke få panikk

Foto: Mike Egerton/SCANPIX

Manchester City klarte kun uavgjort mot Stoke etter drømmescoring av Peter Crouch.

24.03.12 21:19

STOKE CITY - MANCHESTER CITY 1-1:

Vel vitende om at Manchester United ledet Premier League med ett poeng før helgens serierunde var kun seier godt nok for Manchester City i lørdagens kamp mot Stoke.

Men som så mange ganger før skulle det ikke bli en lett match på Britannia Stadium for gjestene fra Manchester.

Og det var en gammel kjenning som skapte problemer for City. Peter Crouch gjorde det nemlig meget vanskelig for gjestene da han satte inn en drømmescoring etter pause.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Dave Thompson/SCANPIX

- Det er nok det fineste målet jeg har scoret, sier Crouch til ESPN etter kampen.

- Jeg fikk muligheten og jeg er veldig fornøyd med at jeg satte den, sier Stoke-spissen.

Kjedelig før pause
City slet også før hvilen med å skape de store mulighetene, og de gangene de spilte seg fri foran Begovic i Stoke-buret var avslutningene for dårligere.

Hjemmelaget kom heller ikke til de største mulighetene før pause og da det hadde gått 45 minutter kunne dommeren blåse av en kjedelig omgang.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Dave Thompson/SCANPIX

Drømmescoring av Crouch
Hadde Manchester City slitt i førsteomgang skulle det ikke bli noe bedre da Peter Crouch på herlig vis sendte hjemmelaget i ledelsen 1-0 etter 58 minutter.

Jermaine Pennant sentret ballen til Peter Crouch som fikk dempet ballen før han sendte den bak Joe Hart i City-buret. Drømmescoring av engelskmannen!

Gjestene forsøkte naturligvis å presse på for en utligning etter scoringen, men slet med å komme til de store sjansene.

Yaya Toure svarte for City
Etter 76 minutter virket det riktignok som om Citys Yaya Toure hadde fått nok da han banket inn utligningen for gjestene fra 35 meter.

Skuddet gikk via en Stoke-spiller og Begovic var spilt ut. Dermed stod det 1-1 på Britannia og publikum hadde nå vært vitne til to drømmescoringer på Britannia lørdag.

Spillet fortsatte å bølge frem og tilbake etter utligningen, men flere mål ble det ikke.

- Ikke få panikk
Citys målscorer Yaya Toure mener at til tross for at laget hans bare tok ett poeng mot Stoke lørdag har de fortsatt store muligheter til å ta ligagullet.

- Det er veldig viktig å ikke få panikk. Vi spilte mot et veldig godt lag. Det viktigste er å jobbe hardt og hvis vi kan ta poeng som i dag blir det helt avgjørende, sier Toure til ESPN.

- Stoke er alltid et vanskelig lag å møte, og de lagde problemer for oss i dag, forteller målscoreren.

Manchester City gikk forbi Manchester United med sitt ene poeng denne lørdagen, og leder nå ligaen på målforskjell. Byrival United har riktignok en kamp til gode på City.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.