*Nettavisen* Sport.

- Det går vanvittig fort

Foto: Ben Hoskins / Getty Images Sport

Tottenham-stjernen mener klubben kan oppnå store ting.

27.09.13 09:33

Men først må Chelsea overvinner førstkommende lørdag.

Tottenham har hatt en kanonstart på årets Premier League-sesong, og londonlaget ligger på delt førsteplass sammen med byrival Arsenal.

Lørdag tar Andre Villas-Boas' menn imot Chelsea til noe som er forventet å bli et intenst og fartsfylt byderby.

- Spesiell kamp
Paulinho er en av hele syv nyervervelser for Tottenham denne sesongen, og brasilianeren ser fram til lørdagens storkamp.

- Det er en stor kamp her i London, og i Brasil, hvor mange mennesker kommer til å følge kampen. Det er en viktig kamp for oss, sier midtbanespilleren i et intervju med Telegraph.

Tottenham står med kun ett tap på de fem første kampene i ligaen, etter at de røk på et meget forsmedelig ettmålstap borte mot Arsenal.

Paulinho mener laget lærte mye av den kampen, og at de er på vei i riktig retning.

Chelsea har variert veldig mye i prestasjonene innledningsvis på sesongen, men laget ligger allikevel plassert som nummer fire i Premier League.

Paulinho mener lørdagens kamp kommer på et meget godt tidspunkt.

- Vi utvikler oss i riktig retning, så det er fantastisk å ha muligheten til å bevise nivået vårt mot Chelsea. Innen spillergruppen vet vi hva vi står for, og dette vil løfte oss inn mot Chelsea-kampen, forteller Paulinho.

Tottenham har store ambisjoner om å havne blant de fire beste i ligaen denne sesongen, noe som gir de retten til å spille i Champions League neste sesong.

Paulinho mener Tottenham tar steg for steg og at de vil delta i alle turneringer for å vinne de.

Meget fartsfylt
Paulinho er en av syv spillere som ble hentet inn til Tottenham i sommer for å heve klubben opp til et nytt nivå.

Sammen med Roberto Soldado, Erik Lamela, Christian Eriksen, Vlad Chiriches, Etienne Capoue og Nacer Chadli ble de hentet inn for over én milliard kroner.

Eriksen og Soldado har allerede bidratt sterkt til å gjøre savnet etter Gareth Bale så lite som mulig i londonklubben.

Paulinho uttaler at han har stor forståelse for valget til Bale, og han uttaler at han respekterer valget waliseren tok i sommer når han forlot engelsk fotball til fordel for Real Madrid.

Ryktene skal nå ha det til at tempoet på treningsfeltet til Tottenham er enormt høyt, og at treningsøktene holder et mye høyere nivå denne sesongen.

- Vi har styrken i laget som gjør at vi kan spille slik. Det hever nivået på laget, sier Paulinho.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.