- Det gir meg hodepine

Foto: Getty Images / All over Press

Nani skaper hodebry for Sir Alex Ferguson.

Manchester Uniteds kantspiller Nani har slitt med skader og lite tillit så langt denne sesongen og kan være på vei bort fra klubben etter årets sesong.

Sir Alex Ferguson er imidlertid interessert i å beholde portugiseren som har kontrakt ut 2013-2014-sesongen.

- Hodepine
Hvis Nani skal bli, vil han imidlertid ha et løfte om mer spilletid enn han har fått denne sesongen. Det er det ikke sikkert han får.

- Han er en bekymring. Det er ingen tvil om det. Det gir meg hodepine fordi Antonio Valencia har vært fantastisk for oss, og vi har også Ashley Young og Ryan Giggs. Nani er kapabel til å score de mest utrolige mål. Bare se på det han gjorde mot Everton i fjor, da han lobbet over keeperen etter å ha spilt to vegger. Fantastisk, sier Ferguson til The Guardian.

Selv om Nani har tøff konkurranse om en plass i laget, ønsker Ferguson å beholde 26-åringen.

- Vi vil definitivt beholde ham. Han er en av de beste matchvinnerne som finnes, og han viste det igjen på mandag mot Reading. Nå er han tilbake og trener godt.

- Opp til Nani
Ferguson gjør det imidlertid klart at det er opp til Nani selv om han ønsker å forlate Old Trafford etter årets sesong.

- David Gill har snakket med agenten hans i noen uker nå. Det er opp til gutten selv. Han har ett og et halvt år igjen av kontrakten. Jeg foretrekker å ha ham her til slutten av den, men jeg tror han vil garanteres førstelagsfotball.

Kommende helg spiller Manchester United borte mot Queens Park Rangers i Premier League.

Da må laget mest sannsynlig klare seg uten Wayne Rooney, som sliter med en bihuletennelse.

HTML EMBED
Get Adobe Flash player
addCustomPlayer('1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw', 'C4473D7CA3E4464BB37427E0BB13D300', 'lklfxsp6hkxg1fz9g3lldhuv3', 575, 524, 'perf1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw-lklfxsp6hkxg1fz9g3lldhuv3', 'eplayer14');

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag