*Nettavisen* Sport.

- Det hadde vært fantastisk med Carew

Foto: SCANPIX

Vålerenga-spillerne vil ha John Carew til klubben.

23.08.12 16:28

VALLE (Nettavisen): - Vi ønsker John Carew velkommen til klubben, om motivasjonen fortsatt er til stede. Det var gjengangeren blant Vålerenga-spillerne etter torsdagens trening på Valle.

Onsdag skrev VG at Carew er i samtaler med Oslo-klubben om en mulig retur til Tippeligaen.

Torsdag møtte Nettavisen opp på Valle for å høre hva Vålerenga-spillerne synes om en eventuell signering av den tidligere landslagsspilleren.

– Det er en spennende tanke. Han har en imponerende CV. Han har vært ute i Europa i mange år, og har prestert bra for store klubber. Så det sier seg selv at å få en sånn spiller til klubben hadde vært helt fantastisk, sier Vålerenga-kaptein Kristofer Hæstad til Nettavisen.

– Viktig at han er motivert
– Hvis han er interessert i å komme hit, så håper jeg det er for hjelpe laget. Han har nok penger til å kunne legge beina på bordet, så jeg tror ikke det er penger som er motivasjonen, sier Hæstad.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Paul Weaver/Mediehuset Nettavisen

Midtstopper André Muri mener også at det er viktig at Carew er motivert.

– Det er spennende. Jeg vet foreløpig ingenting av det som skjer. Men hvis klubben skulle signere Carew, og han er motivert, så hadde det vært en fantastisk tilvekst, sier Muri.

Godt inntrykk av Børven
Nyinnkjøpte Torgeir Børven hadde sin andre trening med Vålerenga torsdag.

Den tidligere Odd-spilleren forteller at han har fått et godt førsteinntrykk av klubben.

Det har vært veldig bra. Det er en fin gjeng og et bra treningsmiljø her. Det tar litt tid å bli vant til å trene på gress kjenner jeg. Kroppen er litt stiv her og der, men det kommer seg etter hvert. Jeg er positiv, forteller Børven til Nettavisen.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Simen Lønning/Nettavisen

20-åringen forteller at han gjerne skulle ønske å se Carew på Vålerenga-treningene i nærmeste fremtid.

– Det hadde vært moro og spilt med Carew. Jeg har sett han spille fotball på TV siden jeg var guttunge, så det hadde vært veldig morsomt å få hilst på han og spille med han, sier Børven.

La Liga-spiller på plass
Også Vålerengas nye leiesoldat Pape Maly Diamanka stilte på treningen på Valle torsdag.

Vålerenga sikret seg onsdag Diamanka på lån ut sesongen, i tillegg til opsjon på kjøp. Senegaleseren kom fra den La Liga-klubben Rayo Vallecano.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Simen Lønning/Nettavisen

Sammen med Børven får han skryt av lagkameratene etter sin første økt.

– Jeg har fått et veldig bra inntrykk av begge to. To gode spillere som viser at de har veldig gode kvaliteter, sier Muri.

– Nå har han bare hatt en økt her, men Diamanka glimtet til med et par bra ting på trening her i dag, så det ser bra ut, sier Hæstad.

– Børven er en målscorer, og det er derfor vi hentet han. Vi håper at han lykkes, og vi rundt han skal i hvert fall gjøre alt vi kan for at han skal gjøre det, sier Vålerenga-kapteinen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.