RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Det har blitt sagt mye piss

Foto: Lise Åserud/Scanpix
Sist oppdatert:
I seriepremieren viste Harmeet Singh kritikerne hva han betyr for Vålerenga.

VÅLERENGA - HAUGESUND 2-1

ULLEVAAL (Nettavisen): Harmeet Singh har gjort det helt klart at han ikke ønsker å forlenge sin kontrakt med Vålerenga, som går ut etter denne sesongen.

Det har fått Martin Andresen til å nedprioritere den pasningssikre midtbanespilleren, som fikk sin A-landslagsdebut for Norge i januar.

Da Joachim Thomassen måtte ut med skade på stillingen 0-1 rett før pause, sendte Vålerenga-sjefen Singh på banen. 21-åringen svarte med å levere to målgivende pasninger, som snudde kampen for Vålerenga da han serverte Håvard Nielsen og Martin Pusic.

- De vet ingenting om meg
Singh la ikke skjul på at det føltes godt å komme inn og levere en såpass god kamp etter å ha vært litt ute i kulden denne vinteren.

- Jeg føler at mange der ute har snakket mye piss, sier Singh til Nettavisen.

- Tenker du da på media?

- Nei, sånn generelt. Men jeg bryr meg enkelt og greit ikke om hva folk sier, for de vet ingenting om meg. Jeg spiller fotball for de som er glad i meg og for de som støtter meg. Og selvfølgelig for Vålerenga, det er klubben jeg har vært i siden jeg var 12 år og selvfølgelig er jeg glad i klubben.

- Jeg har ikke latt det gå inn på meg.

- Uaktuelt å skrive ny kontrakt
Å gå ut og si at han fortjener en plass i startelleveren i neste helgs oppgjør med Strømsgodset vil han imidlertid ikke gjøre.

- Det er en ny kamp mot en ny motstander, men jeg håper å være med å kjempe om en plass. Jeg er sikker på at Martin tar ut det laget som er best for den kampen.

Og om det skulle være noen tvil; Harmeet Singh har ikke ombestemt seg hva signering av ny kontrakt angår.

- Det er helt uaktuelt.

Andresen hyller innbytterne
Det betyr trolig at Harmeet Singh går en usikker framtid i møte, til tross for at han var svært delaktig da Vålerenga snudde søndagens kamp mot Haugesund.

- Det er akkurat som før. Vi tar ut det laget som er best for Vålerenga på sikt og hvis det er like forhold, kan det hende at vi prioriterer noen som skal være her over lengre tid. Hvis Harmeet er vesentlig bedre, så spiller han, sier Martin Andresen til Nettavisen.

Vålerenga-sjefen var ikke fornøyd med det Vålerenga presterte spillemessig med en mann mer på banen, men likte det han så av de tre innbytterne; Singh, Martin Pusic og Ibba Laajab.

- Jeg er kjempegodt fornøyd med alle innbytterne. De er med å snu kampen og gjør at vinner den til slutt.

Nå har de tre en uke på å overbevise Martin Andresen om at de fortjener en plass i startelleveren mot Strømsgodset kommende helg.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere