Gå til sidens hovedinnhold

- Det har gått hardt inn på oss

Lionel Messi innrømmer at det er tøffe tider.

Superstjernen Lionel Messi (25) innrømmer at Barcelona sliter hardt i øyeblikket.

To strake tap for erkerivalen Real Madrid og nederlag mot Milan i mesterligaen gjør at giganten er i ulage.

- Tapene har gått hardt inn på oss. Men jeg fokuserer på løsningene. Alt vi kan gjøre er å reise oss og komme ut av problemene, sier Messi.

- Til for å brytes
Neste uke skal Messi gjøre et nytt forsøk på å ta livet av sitt Italia-mareritt. Han er uten spillemål på ni i kamper mot italienske lag i mesterligaen.

- Slike måltørker er til for å brytes. Jeg håper det skjer snart. Italienske lag og forsvarere er kjent for å være vriene å score på. Det gjelder ikke bare meg, men hele laget, sier Messi ifølge Aftonbladet.

Onsdag holdt han pressekonferanse for 40 utvalgte medier.

Påvirket
Både Eric Abidal og trener Tito Vilanova har vært kreftsyke det siste året. Sistnevnte er fortsatt under behandling.

- Selvfølgelig har dette påvirket oss og meg. Det er veldig slitsomt. Jeg tror det har påvirket litt hvordan vi har spilt også. Men det er ingen unnskyldning for resultatene. Det eneste vi kan håpe på er at nøkkelpersonene snart kommer tilbake.

Milan vant 2-0 hjemme i mesterligaen i en kamp der «Barca» ikke hadde annet enn to-tre halvsjanser.

Messi står med 303 scoringer for Barcelona hittil. Tidligere denne uka ble en Messi-venstrefot i rent gull vist fram i Tokyo.

Den veier 25 kilo og er ventet å bli solgt for cirka 27 millioner kroner. Pengene skal gå til etterlatte etter jordskjelvet og tsunamien i 2011. (©NTB)

Reklame

Her får du oversikt over alle salgene