RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AFP PHOTO/BEN STANSALL

- Det har ingen lyst til

Sist oppdatert:
Roy Hodgson sier det rett ut.

Roy Hodgson sier rett ut at han frykter det engelske fotballandslaget kommer til å havne i toeromspill i VM-kvalifiseringen.

Det er bare vinnerlaget i hver av de europeiske gruppene som går direkte til sluttspillet i Brasil-VM neste år. I Englands gruppe er det Montenegro, som klarte 1-1 mot England tirsdag, som leder gruppen med to poeng ned til engelskmennene.

Det gjenstår fire kamper å spille, og mye tyder på at det engelske laget kommer til å havne på annenplass i gruppen. Dermed må laget ut i tøffe omspillskamper for å komme med i Brasil-VM.

- Ingen har selvsagt særlig lyst til å have i omspill, men det er tøft å vinne gruppene i denne VM-kvalifiseringen, og det er jo bare vinnerlaget som går direkte til VM, slår Hodgson fast.

- Det er hardt å vinne kvalifiseringsgruppen, men det er ikke enklere å komme til VM via omspill, for det er flere enn et godt lag i de fleste gruppene. Det er derfor all mulig grunn til å tro at de lagene som havner i omspill, kommer til å møte veldig sterke motstandere, mener den engelske landslagssjefen.

- Nå kommer jeg til å satse hardt på de treningskampene vi skal ha i sommer mot Brasil og Irland. Det gjelder å være best mulig forberedt til de siste kampene i VM-kvalifiseringen i september og oktober.

- Håpet er av vi skal kvalifisere oss direkte, men dersom det ikke går, fordi vi ikke spiller godt nok, så kommer vi virkelig til å bekymre oss for omspillet. Det kan bli veldig tøft, innrømmer Roy Hodgson. (©NTB)

Mer fra Nettavisen:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere