*Nettavisen* Sport.

- Det har vært en del tøffe dager

Foto: Sara Johannessen/SCANPIX

Men nå er Lillestrøm-spilleren snart tilbake på fotballbanen.

29.10.09 08:04

En times tid ut i sesongens tredje seriekamp tok sesongen 2009 slutt for Pål Steffen Andresen. Den 27 år gamle Lillestrøm-stopperen pådro seg en kneskade som viste seg å være av det alvorlige slaget.

De neste 26 seriekampene har han sett fra sidelinjen, mens lagkameratene har jobbet for å sikre klubben forlenget levetid i landets øverste divisjon.

Blir 100 prosent bra
Seks lange måneder senere nærmer han seg et comeback.

- Det har vært en del tøffe dager, det har det, sier Andresen til Nettavisen.

- Men det går fremover. Jeg skal begynne å trene for fullt igjen med laget i desember og er klar til neste sesong, legger han til.

- Hvordan har du taklet skadeoppholdet mentalt?

- Jeg har fått god støtte av fysioterapeutene, Geir (Kåsene, red. anm.) og Erik (Kveen, red. anm.) har backet meg opp. Lagkameratene har også vært flinke til å spørre hvordan det går med meg, forteller midtstopperen.

Legene har forsikret ham om at kneet vil bli 100 prosent bra igjen.

- Jeg er ikke redd for ettervirkninger. Og jeg tror faktisk at jeg kommer tilbake i bedre form enn før, sier Andresen, som har lagt ned mye energi i både styrke- og kondisjonstreningene under skadeoppholdet.

- Tøft å se på
- Hvordan har det vært å følge laget fra sidelinjen?

- Det har ikke vært noen fin opplevelse. Det har vært mange tøffe kamper, og jeg har nesten ikke turt å se på mange av dem. Det var godt å få den seieren over Brann, sier Andresen.

Det blir nok enda bedre å komme tilbake på banen.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.