*Nettavisen* Sport.

- Det har vært tungt

Foto: Kallestad, Gorm (Scanpix)

Men tre dager før storkampen mot Vålerenga tror Mikael Dorsin at Rosenborg har funnet seg selv.

01.10.10 08:28

ROSENBORG - ARIS 2-1:

LERKENDAL (Nettavisen): Man har knapt kunnet lese sportssidene i landets aviser den siste måneden uten å lese om hvor slitne Rosenborg er og at Vålerenga nå skal utfordre trønderne om seriegullet.

Men i uken hvor mye av Rosenborgs resterende sesong blir avgjort, våknet Nils Arne Eggens mannskap fra dvalen og fant tilbake til vinneroppskriften.

- Vi har hatt en litt tung periode i det siste, men i dag kjentes det bra igjen, sier Mickael Dorsin til Nettavisen etter seieren mot Aris i Europa League torsdag kveld.

Nedtur
Kapteinen erkjenner nemlig at den siste måneden har vært en periode hvor trønderne har vært på nedtur, men etter å ha fått med seg tre poeng mot greske Aris, virket det som om Rosenborg-spillerne fant tilbake til mentaliteten som har preget den trønderske seiersmaskinen de siste to årene.

Det kan vise seg at det funnet kan bli avgjørende for Rosenborgs sesongavslutning. Med seieren mot grekerne er trønderne fortsatt med i kampen om avansement fra gruppen i Europa League, samtidig som de drar med seg selvtillit inn i toppoppgjøret mot Vålerenga på søndag.

- I dag er vi gode, vi spiller bra fotball og etablerer et bra trykk. Vi lå bra hele veien. Dessuten hadde vi flere folk sentralt og da blir det mindre rom for motstanderen, sier Dorsin, som bidro med to målgivende mot Aris.

- Slik vi ønsker å spille
Og svensken mener at Rosenborg på mange måter har funnet seg selv igjen, etter en periode med mye usikkerhet og flere skuffelser.

- Vi spiller bra offensivt, med to spisser, vi kommer rundt på kant og truer i boks. Det er slik vi ønsker å spille, forklarer han.

For Vålerenga er ikke det nødvendigvis godt nytt. Dorsin er nemlig klokkeklar på at Rosenborg føler seg langt mer forberedt til Vålerenga-kampen etter prestasjonen torsdag kveld.

- Jeg håper kampen mot Vålerenga blir morsom, med mye folk og mye trøkk. Og i dag føltes det virkelig bra og spillet var bra igjen. Det gjør at selvtilliten er tilbake nå, avslutter kapteinen.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.