RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Det har vært vondt for ham

Foto: Peter Byrne / PA / NTB scanpix
Brendan Rodgers ser fram til onsdag.

Onsdag kveld vil Luis Suarez trolig gjøre comeback for Liverpool. Spissen har vært suspendert siden innspurten av forrige sesong.

Spissen ble totalt ilagt ti kampers karantene for sin oppførsel mot Chelseas Branislav Ivanovic under et ligamøtet på Anfield 21. april.

Dette betyr at måljegeren ikke har vært på banen for de røde så langt denne sesongen, og manager Brendan Rodgers sier det har vært en tung periode for Suarez.

- Suarez lever for fotballen, og han ga absolutt alt under en treningskamp mot Burnley nylig, sier Rodgers på en pressekonferanse mandag.

- Perioden han har vært suspendert har vært vond for ham, men alle her støtter ham. Han er fortsatt villig til å gi alt for Liverpool, sier manageren på sedvanlig vis.

- Lagt det bak seg
Liverpool-stjernen ble flere ganger koblet med en overgang bort i sommer, men Liverpool satte hardt mot hardt, og nektet å slippe uruguayaneren.

- Suarez har lagt det som har skjedd tidligere bak seg nå, og vi er veldig glad for å ha han tilbake, sier Liverpools manager.

Lørdag gikk Liverpool på et tap hjemme mot Southampton, og med playmaker Philippe Coutinho ute med skade, kan Suarez fort bli en sentral bidragsyter i laget.

- Han kommer til å vise både sin lojalitet, engasjement og takknemlighet overfor denne klubben, og den støtten han har fått. Vi støtter alle våre spillere, sier Rodgers.

Etter en svært positiv start på sesongen, med seier i de tre første kampene, og uavgjort i bortemøtet med Swansea, kom lørdagens tap som en stor nedtur for de røde.

- Presterte ikke
Liverpool slo imidlertid rival Manchester United tidligere i sesongen hjemme på Anfield, og en ny triumf over David Moyes' gutter vil nok smake svært godt.

- Det er lenge siden vi sist hadde tapt, men vi presterte ikke, og Southampton var gode. Det eneste vi kan gjøre er å jobbe hardt, og ha troen på det vi driver med.

- Det jeg ser hos spillerne nå, er fokus og stor innsats på trening. Men vi kommer nok til å få både oppturer og nedturer, forteller Brendan Rodgers.

Rodgers forteller også at danske Daniel Agger, som har hatt noe skadeproblemer den siste tiden, trolig ikke blir klar til møtet med Manchester United.

- Det er tvilsomt om Agger rekker kampen. Han er ikke helt frisk ennå. Han slet med pustevansker i helgen, sier nordiren.

Oppgjøret mellom Manchester United og Liverpool i ligacupen spilles onsdag kveld, klokken 20.45.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere