*Nettavisen* Sport.

- Det haster å forsterke United-stallen

Foto: Andrew Yates / AFP / NTB scanpix

Etter nok et hjemmetap innrømmer David Moyes at han trenger friskt blod i januar.

02.07.14 12:01

Søndagens tap mot Swansea var Moyes’ og Uniteds fjerde hjemmetap på de seks siste kampene. Old Trafford, som var et fort under sir Alex Fergusons regime, er i ferd med å bli en marerittarena for hans etterfølger. Nå medgir skotten at han trenger nye fjes for å få United-skuta på rett kjøl.

- Det haster for oss å få inn nye spillere, sier Moyes ifølge avisa The Independent.

Han understreker imidlertid at han er usikker på om det lar seg gjøre.

- Det er ikke noe poeng at jeg snakker for mye om signeringer, for de spillerne jeg ønsker å hente er sannsynligvis ikke tilgjengelige i januar. Men det betyr ikke at vi ikke ønsker å handle, sier Moyes.

Ingen unnskyldninger
50-åringen er naturligvis under et stort press, men han nektet å skylde på manglende kvalitet i laget etter søndagens fadese. Dette til tross for at både Nemanja Vidic, Robin van Persie og Wayne Rooney manglet.

- Vi har ingen unnskyldninger. Laget vi stilte med var veldig sterkt. Med unntak av Alexander Buttner, er samtlige landslagsspillere, sier skotten.

Og han får støtte fra midtbanespiller Darren Fletcher.

- Det er mange irriterte spillere i garderoben. Vi føler at vi har skuffet manageren og fansen, og dette var rett og slett ikke godt nok. Vi er nødt til å heve oss i de neste kampene, sier Fletcher.

Takker fansen
Den skotske midtbanestrategen ble satt ned som høyreback da Fabio ble utvist etter en grisetakling på Swanseas Jose Canas. Og det var nettopp Fletcher som ble parkert da Wayne Routledge stormet ned langs siden og serverte Wilfried Bony seiersmålet. Det varmet hans hjerte da flere av Uniteds trofaste sto igjen og klappet slukørede spillere av banen etter kampen.

- Da vi gikk forbi Stretford End, sto det igjen flere og klappet og sang. Spillerne ser virkelig at supporterne støtter oss, og det er opp til oss å belønne dem, manageren og resten av støtteapparatet med gode prestasjoner på banen. Og det ultimate ville vært å vise dem hva vi kan mot Sunderland i ligacup-semifinalen på tirsdag, avslutter Fletcher.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag