RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Det hviler en forbannelse over oss

Foto: Glyn Kirk/AFP
Slik forklarer Javier Mascherano de dårlige resultatene for Liverpool.

At Liverpool sliter, er ingen hemmelighet.

Exiten i FA-cupen mot Reading på Anfield tidligere denne uken ble fulgt opp med en ny skuffelse på lørdag, da Roberth Huth utlignet for Stoke mot rødtrøyene i kampens aller siste spilleminutt.

Midtbanespilleren Javier Mascherano mener laget forfølges av mer enn bare uflaks.

- En forbannelse
- Det virker som om det hviler en forbannelse over oss, i form av skader og at vi slipper inn utrolige mål mot slutten av kampene, sier argentineren til avisa People.

Som kjent må laget klare seg uten både Fernando Torres, Steven Gerrard og Yossi Benayoun de neste ukene, etter at trioen pådro seg skader i FA-cupkampen mot Reading - førstnevnte er ute i hele seks uker, ifølge rapportene fra Anfield.

Likevel nekter Mascherano å svartmale situasjonen helt.

- Situasjonen er nok til å trykke enhver ned, men dette laget kommer til fortsette videre på grunn av lågånden og klubbens historie, mener han.

Støtter sjefen
Rødtrøyenes manager Rafael Benitez har måttet tåle mye kritikk den siste tiden, og mange spør seg hvor lenge klubben kan fortsette å levere så dårlige resultater før spanjolen får fyken.

Men Mascherano støtter sin sjef.

- Vi deler æren når ting går bra, og skylden når ting går dårlig, forklarer argentineren, og legger til:

- Rafa har en vanskelig jobb, ettersom nøkkelspillere har blitt skadet denne sesongen. Det ødelegger planene for enhver manager.

Og selv om laget nå er ute av både FA-cupen og Champions League, i tillegg til at drømmen om et Premier League-gull ser ut til å være knust, mener ikke Mascherano at sesongen har endt i ren fiasko riktig ennå.

- Å bli vinnerne av den første Europa League høres fint ut, og å komme blant topp fire (i Premier League) etter alle de problemene vi har hatt - det er noe samtlige av oss vil kjempe for nå, lover Mascherano.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere