RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
HEFTIG: Omar Elabdellaoui beskriver kampene mot Panathinaikos som spesielle.
HEFTIG: Omar Elabdellaoui beskriver kampene mot Panathinaikos som spesielle. Foto: Terje Pedersen (NTB scanpix)

- Det kunne gått galt i den kampen

Sist oppdatert:
Omar Elabdellaoui om kampen mot erkerivalen i gresk fotball.

Klubbhverdagen har vært spesiell for Omar Elabdellaoui den siste tiden. Enten har det gått litt for hett for seg på tribunene, eller så har de vært tomme.

- Det har vært litt kaos, men så ser det ut som det er i orden igjen. Jeg har ikke tenkt så mye på det, egentlig, sier Olympiakos-backen til NTB.

Et par av lagets kamper den siste tiden, mot Panathinaikos og AEK, endte med opptøyer og skandale. Første gang beordret myndighetene full stopp i seriespillet en uke og deretter tomme tribuner i flere runder.

- Særlig i kampen mot Panathinaikos kunne det fort gått galt. Da var det mye som ble kastet og avfyrt, men vi spillere følte oss egentlig ikke truet, sier Elabdellaoui.

- Jeg håper folk forstår at det er fotball det gjelder. Det er greit å vise lidenskap, men det må ikke gå over grensen.

Etter planen
Mens det utenfor banen har svingt mellom ytterligheter, har det meste fungert for 23-åringen på den. Han er helt fast på laget og har vært en viktig bidragsyter i kamp etter kamp.

- Jeg har spilt det som har vært og føler at jeg er viktig for laget. Vi er på vei mot seriegull og er også med i cupen. Det kan bli to titler på oss. Sesongen har gått som jeg ville. Jeg er blitt en viktig spiller og er fast på laget, sier han.

For mange av landslagsspillerne har manglende spilletid vært et problem i oppkjøringen til EM-kvalifiseringskampen mot Kroatia. For Elabdellaoui har programmet nesten vært i tøffeste laget, eller?

Positivt
- Det er bra å spille mange kamper, men kanskje var det greit at jeg nylig hadde en liten føling i lysken og tok det rolig en uke. Jeg tror det bare var positivt, sier han.

Elabdellaoui er soleklart førstevalg som landslagets høyreback og er en viktig spiller også for Per-Mathias Høgmos lag. Han ser muligheter i lørdagens bortekamp.

- Kroatia har mange bra enkeltspillere og er et teknisk lag. Det blir tøft, men hver kamp er en mulighet. Vi skal gjøre alt vi kan for å ta poeng, sier han. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere