RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Molde-keeperen Ørjan Nyland twitret et bilde av surstoffmaskene som ble utløst i flyet da laget skulle til Bodø for å spille treningskamp. Ifølge lagkamerat Tommy Høiland luktet det svidd i kabinen. Kampen ble avlyst.
Molde-keeperen Ørjan Nyland twitret et bilde av surstoffmaskene som ble utløst i flyet da laget skulle til Bodø for å spille treningskamp. Ifølge lagkamerat Tommy Høiland luktet det svidd i kabinen. Kampen ble avlyst. (NTB Scanpix/ Ørjan Nyland - Twitter)

- Det lukter svidd i hele flyet

Sist oppdatert:
Treningskamp avlyst på grunn av trykkfeil i Norwegian-fly.

Fredag skulle Molde-spillerne til Bodø for å spille en treningskamp mot Bodø/Glimt.

Laget hadde mellomlandet på Gardermoen og Norwegian-flyet hadde satt kursen nordover, men etter en halvtime ble det trykkfeil i kabinen.

Dermed måtte flyet snu vende tilbake til Gardermoen for å utbedre feilen. Episoden førte til at det ikke ble noen treningskamp fredag ettermiddag.

«Shaky»
- Gøy når me skal til Bodø å spille kamp. Så plutselig faller maskene ned og det lukter svidd i hele flyet, skriver Molde-spiller Tommy Høiland på Twitter.

Også keeperen Ørjan Nyland skrev om episoden på Twitter.

- På veg til Bodø i dag, 30 min ut i flyturen fekk vi feil trykk i kabinen og måtte snu. Slik såg det ut, skrev han og la ved et bilde av kabinen med surstoffmaskene som hadde blitt utløst fra taket.

Han legger til at han ble «Shaky» etter episoden.

Bekrefter at de måtte snu
Medieansvarlig i Molde Fotballklubb, Per Lianes, bekrefter episoden overfor Nettavisen.

- Jeg fikk melding fra en av lederne som var med, som fortalte om trykkfeilen. Det gikk bra med alle som var ombord, men de ble enige om å avlyse treningskampen, sier han.

Nettavisen har også vært i kontakt med Norwegian, som bekrefter at flyet måtte snu.

- Jeg kan bekrefte at det var et trykkfeil på flyet som skulle til Bodø og dermed måtte returnere til Gardermoen. Der hadde vi et reservefly som stod klart og passasjerene er nå på vei til Bodø, sier han og understreker at det gikk ganske raskt å skifte fly, sier informasjonssjef i Norwegian, Lasse Sandaker-Nielsen.

Tidligere i dag skrev VG om et Norwegian-fly som ble  forsinket etter at et vindu i cockpit sprakk da det skulle avises. Passasjerene, som skulle til London, ble derfor fraktet til et erstatningsfly.
Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere