RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Det mest traumatiske jeg har opplevd noengang


IKKE LETT: Ved siden av stor suksess i fotballverden, har Liverpool-manager Brendan Rodgers opplevd det han selv karakteriserer som fire traumatiske år på privaten.
IKKE LETT: Ved siden av stor suksess i fotballverden, har Liverpool-manager Brendan Rodgers opplevd det han selv karakteriserer som fire traumatiske år på privaten. Foto: Andrew Powell (Getty Images)
Sist oppdatert:
Brendan Rodgers er likevel klar på at han alltid vil ha fokus på jobben.

Liverpool fikk en best mulig åpning på den nye Premier League-sesongen da de sikret seg en knallsterk borteseier mot Stoke søndag.

Manager Brendan Rodgers gikk med det igang med sitt fjerde år som sjef for rødtrøyene fra Merseyside, en periode han selv karakteriserer som den tøffeste i livet sitt. Ikke først og fremst på grunn av det konstante presset i forbindelse med jobb, men som følge av en rekke utfordringer på det personlige plan.

- De fire siste årene har sannsynligvis vært de mest traumatiske jeg har opplevd noengang. Jeg har mistet både moren og faren min. Jeg har gjort det slutt med min kone gjennom 23 år. I tillegg har jeg vært igjennom to lange rettssaker sammen med sønnen min, som var tiltalt for seksuelle overgrep, forteller en åpenhjertig Brendan Rodgers i en ny bok som omhandler det å overleve som fotballmanager, Living on the Volcano, gjengitt av The Mirror.

Og nettopp karrieren som fotballmanager, skal langt på vei ha hjulpet Rodgers gjennom de tunge stundene.

- Samtidig som jeg har slitt privat, har den samme tiden som fotballmanager vært de beste i min profesjonelle karriere. Man må klare å skille mellom yrke og privatliv. Selvfølgelig handler alt om å være lykkelig, men klubbeierne har betalt meg for å gjøre en jobb, og den vil jeg alltid gjøre så godt jeg kan uavhengig av hvordan ting går utenfor fotballen, fortsetter Liverpool-sjefen.

Han illustrerer med en historie om den tidligere Notts County-manageren Jimmy Sirrel.

- Jimmy mistet sin kone Cathy sent en fredag kveld, men møtte opp som vanlig til kamp på lørdagen. Laget spilte kampen, og vant. Normalt pleide han å ta et lite glass vin med kona etter kamp, men denne lørdagen satte han seg i baren alene. Noen kom bort og spurte etter kona, hvorpå han sa «hun døde i går kveld». Han hadde mistet kvinnen i sitt liv, men likevel kom dro han og gjorde jobben sin. Det får en til å tenke, gjør det ikke? spør Rodgers retorisk.

På mandag venter nyopprykkede Bournemouth på Anfield for Rodgers' menn.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere