*Nettavisen* Sport.

- Det meste er oppspinn

Foto: Tor Richardsen (Scanpix)

Etter uker med spekulasjoner fikk agent Per A. Flod endelig snakke med Barcelona om den påståtte interessen for John Carew.

05.01.05 14:17

Nesten én måned er gått siden spanske aviser meldte at John Carew på det nærmeste var klar for Barcelona. 9. desember opplyste Per A. Flod at han hadde sendt en faks til den spanske klubben for å få deres versjon av saken.

- Hyggelig
Tirsdag kveld lot Barcelona-ledelsen endelig høre fra seg.

- Jeg snakket med Barcelona i går kveld, og fikk en nærmere orientering om deres syn på saken. Det var hyggelig, det. Nå vet vi hva de tenker. Det er overhodet ikke snakk om forhandlinger. Barcelona har ikke vært i kontakt med Besiktas. Så mye mer har jeg ikke tenkt å si om dette til media, sier Carews agent til TV 2 Nettavisen.

HTML EMBED
Ville John Carew blitt en suksess i Barcelona?
Ja
Nei
Kanskje

Se resultat

Før han letter litt på sløret:

- Det som har skjedd, er at Barcelona internt vurderer om de skal skaffe seg en spiss, de har internt vurdert en del spillere, og John er en av de som har vært diskutert. Resten er bare avisoppspinn.

- Oppspinn
Per A. Flod har ikke mye fint å si om måten de spanske og tyrkiske aviser har håndtert saken på, eller hvordan norsk media har videreformidlet sakene.

- Jeg har vært krass i uttalelsene mine og sagt at det er dårlig gjort av Barcelona å gå frem slik de har gjort. Derfor ønsker jeg nå å få frem at alt bygger på oppspinn i media.

- Det er veldig lite seriøst det avisene her nede gjør. Jeg har vent meg til det etter hvert, men det finnes jo fortsatt folk som tror på det avisene skriver.

- Uttalelsene fra Barcelona-president Joan Laporta i går om at det er forhandlinger om John, er bare oppspinn fra journalister. Og det er bare et avispåfunn at jeg har vært i Barcelona, sier en irritert Flod.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.