RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Det ser ikke bra ut

Foto: Scanpix
Sist oppdatert:
Jon Knudsen er blant Stabæk-spillerne som har mottatt oppsigelsesvarsel.

Onsdag mottok minst seks Stabæk-spillere brev med oppsigelsesvarsel fra klubben.

Jan-Kjell Larsen, Torstein Andersen Aase, Jon Knudsen, Haris Skenderovic, Tor-Marius Gromstad, Torstein Andersen Aase og Gilles Ondo er blant spillerne som står i fare med å gå ned i lønn eller bli sagt opp.

- Blitt sterkere
Jon Knudsen innrømmer at det ikke er en lystig situasjon, men vil gjerne høre hva klubben har å si før han uttaler seg ytterligere.

- Alle skjønner at dette ikke har vært et bra år, tatt i betraktning alle de gode årene jeg har hatt med seriegull og debut på landslaget. Det er et år man vil komme seg videre fra. Man kan ikke ha to sånne år på rad, sier Knudsen til Nettavisen.

Stabæks sisteskanse tror likevel at han har kommet styrket ut av det trøblete året i Stabæk.

- Jeg har bare blitt sterkere av det. Det skal bli spennende å høre hva klubben har å si, men det ser jo selvfølgelig ikke bra ut med tanke på hva klubben sliter med.

- Er du skuffet over å motta oppsigelsesvarsel etter å ha vært i klubben siden 2000?

- Det er ikke et brev man ønsker å få, men jeg vet ikke hva klubben har å si. Det er en innkallelse til en samtale, og jeg vil snakke med klubben før jeg sier så mye mer.

- Har flere år igjen
Selv om Knudsen muligens har stått sin siste kamp for bærumsklubben er han sikker på at han kan fortsette som fotballspiller.

- Jeg er i god fysisk form og har noen år igjen på banen. Blir det tilfelle, får man søke lykken et annet sted, men det blir et hypotetisk spørsmål. Jeg må snakke med klubben først, gjentar keeperen.

Etter det Nettavisen erfarer ønsker Stabæk å beholde spillerne med salgsverdi og si opp spillerne klubben ikke kan få igjen penger for.

Samtidig er det mye som tyder på at Stabæk-trener Jørgen Lennartsson blir Magnus Haglunds erstatter i Elfsborg.

Haglund ble onsdag presentert som LSK-trener.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere