RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Det skal ikke gå an

Foto: Lise Åserud/Scanpix
Sist oppdatert:
Dag-Eilev Fagermo mener Odd Grenland var langt bedre enn Vålerenga i onsdagens kamp.

ODD GRENLAND - VÅLERENGA 2-3:

Vålerenga fikk en etterlengtet opptur med 2-0-seier borte mot Sandnes-Ulf forrige helg og håpet å fortsette på vinnersporet da laget gjestet Skagerak Arena i Skien onsdag.

Det så ikke så lovende ut for gjestene da Simen Brenne ga Odd Grenland ledelsen i den første omgangen. En strålende Håvard Nielsen var imidlertid lysten på tre poeng og satte like godt tre baller i nettet bak André Hansen og sørget for at Vålerenga tok ledelsen med 3-1.

Torgeier Børven sin redusering på straffespark var ikke nok for å hindre Martin Andresens menn fra å ta med seg tre poeng hjem til Oslo.

- Skal ikke gå an
Til tross for store sjanser og et spillermessig overtak, klarte ikke Odd å få med seg poeng fra onsdagens kamp. Det synes Dag-Eilev Fagermo var smått utrolig.

- Spillermessig er det vår beste kamp i år. Jeg er selvfølgelig skuffet over resultatet, men jeg er fornøyd med måten vi framstår, sier Fagermo til Max etter kampen.

Fagermo er skuffet over at laget hans ikke klarte å omsette alle sjansene i mål.

- Vi er ineffektive, mens Vålerenga er effektive. Det er synd, for prestasjonsmessig er det så stor forskjell på lagene at det ikke skal gå an. Men det er vel noe med sjarmen med fotball at det kalrt beste laget kan tape, sier Fagermo.

Perlescoringer
Det var hjemmelaget som startet best og allerede etter tre minutter produserte Odd en trippelsjanse etter et hjørnespark. Men verken Niklas Gunnarsson, Snorre Krogsgård eller Fredrik Semb klarte å få ballen i nettet.

Det gjorde i aller høyeste grad Simen Brenne etter 26 minutters spill. Gunnarsson gjorde et flott forarbeid på kanten før han slo inn til Brenne. Midtbanespilleren klinket ballen i mål via tverrliggeren.

Det skulle imidlertid ikke gå lang tid før Vålerenga svarte. Og det var ikke mye mindre vakkert da Håvard Nielsen banket inn utligningen for Vålerenga etter at Kristofer Hæstad hadde slått inn ballen fra venstresiden.

Drøyt fem minutter senere var Nielsen på farten igjen. Unggutten startet i bakrom etter et langt utspill av Lars Hirschfeld og vant løpsduellen mot Fredrik Semb. Andre Hansen havnet på halvdistanse og Nielsen kunne trille inn ledermålet for gjestene.

Dermed gikk lagene til pause på stillingen 1-2.

Fullførte hat tricket
Odd fortsatte å produsere store sjanser i den andre omgangen, men effektiviteten var det en god del å utsette på.

Da viste Håvard Nielsen hvordan det skulle gjøres. Magnus Lekven slo en grusom tversoverpasning som ble plukket opp av Muhammed Fellah. Midtbaneeleganten førte ballen fram og serverte ballen til 18 år gamle Nielsen som plasserte inn sitt tredje mål for dagen.

Hjemmelaget fortsatte å styre kampen og det måtte bare betale seg med en scoring til slutt. Den kom etter at Simon Larsen hadde revet ned Adem Güven i feltet.

Per Ivar Staberg pekte på krittmerket, og Torgeir Børven viste ingen nåde fra elleve meter da han hamret inn reduseringen i hjørnet.

Samtlige Odd-spillere ropte fortvilt på straffe igjen noen minutter senere da Frode Johnsens skudd ble blokkert av hånda til Larsen.

Staberg kikket bort på sin assistentdommer, men ingen av dommerne hadde fått med seg handsen.

Frode Johnsen var nær ved å utligne ved flere anledninger. Etter 88 minutter headet den tidligere Japan-proffen i tverrliggeren.

Nærmere kom aldri Odd og dermed endte det med 3-2-seier for Vålerenga.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere