RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Bertinussen, Rune Stoltz

- Det skal ikke være mulig

Sist oppdatert:
«Tromsø B» rotet bort et viktig poeng i Europaligaen.

TROMSØ - ANZJI 0-1:

Nedrykkstruede Tromsø stilte med et B-preget mannskap i torsdagens europaligamøte med russiske Anzji, men lenge så det ut til å gå veien for nordmennene.

- Skal ikke være mulig
Men på overtid av overtiden i andre omgang glapp det for Gutan da Karlen Mkrtsjyan fikk stå alene foran mål og avgjøre kampen for bortelaget.

- Det skal jo ikke være mulig, utbrøt C More-kommentator Kenneth Fredheim da russerne avgjorde kampen.

- Det fortjener ikke Tromsø etter den andreomgangen de har levert. Du verden for et antiklimaks, fulgte Lars Tjærnås opp med.

Tromsø-trener Steinar Nilsen var minst like deppet.

- Dette er for jævlig. Det er tungt å svelge når vi var så nære. Vi mistet konsentrasjonen et lite sekund. Men nå er det bare å reise seg og glemme dette, sier han til C More.

Ungt mannskap
Tapet gjør at drømmen om avansement er knust for Gutan, som nå ligger på sisteplass i gruppe K, seks poeng bak Anzji. To kamper gjenstår å spille av gruppespillet, men russerne vil uansett gå videre på innbyrdes oppgjør.

Av dem som startet mot Strømsgodset sist søndag, var det bare Jaroslaw Fojut, Hendrik Helmke og Thomas Drage som fikk spilletid fra start mot russerne torsdag kveld.

Steinar Nilsen sparte de fleste førstelagsspillerne til søndagens skjebnekamp mot Brann, og det var ikke mye rutine å spore i TIL-trenerens mannskap torsdag kveld. 18 år gamle Kent-Are Antonsen og 17 år gamle Runar Espejord fikk sjansen fra start for Gutan, for å nevne noen.

Viktigere på søndag
Et ungt TIL-mannskap bet likevel godt fra seg, og kunne ha vunnet kampen med litt flaks. Steffen Nystrøm hadde en god mulighet til å sende hjemmelaget i føringen etter en time, men avslutningen gikk rett på gjestenes keeper.

På overtid avgjorde altså Anzji kampen.

Tromsøs neste kamp i Europaligaen spilles 28. november, og da får Gutan storfint besøk av André Villas-Boas og Tottenham.

Søndag spiller Tromsø en langt viktigere kamp sett med TIL-øyne, når Brann venter på bortebane. Der må Tromsø vinne for å ha håp om å kapre kvalikplassen i Tippeligaen.

P.S: Vadim Demidov fikk muligheten fra start for Anzji, og gjorde en godkjent innsats i gjestenes midtforsvar.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere