RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Det snakkes om Solbakken i Liverpool

Foto: Reuters/Scanpix
Sist oppdatert:
Tidligere Liverpool-helt kobler nordmannen til Anfield-klubben.

Ifølge tidligere Liverpool-spiller Jan Mølby skal Ståle Solbakken være et hett samtaleevne på Anfield om dagen. Dansken sier den norske treneren blir nevnt som en framtidig managerkandidat.

Solbakken er selv Liverpool-fan, men har vel aldri kunnet forestille seg at han en dag kan stå i spissen for favorittklubben. Suksessen med FC København har imidlertid blitt lagt merke til.

- Akkurat nå leter ikke klubben etter en ny manager. De er meget fornøyd med Roy Hodgson. Men de nye eierne har fortalt om sine fremtidsplaner. Det handler om at de skal kutte lønnskostnader, og vil derfor finne en ny type manager. Det har vært snakk om en ung manager, sier Mølby ifølge sporten.dk.

- Jeg har hørt at de navnene som har blitt nevnt er Quique Sanchez Flores (Atlético Madrid), Jürgen Klopp (Borussia Dortmund) og Ståle i FCK, sier den tidligere midtbanespilleren.

Solbakkens kontrakt utgår neste sommer, men Solbakken har allerede inngått en avtale med Norges Fotballforbund om å ta over det norske landslaget etter Egil Drillo Olsen 1. januar 2012.

Nordmannen har hatt stor suksess med FCK denne sesongen, og i tillegg til å herje i den hjemlige ligaen, har laget også gjort seg bemerket ute i Europa med sterke kamper i Mesterligaen.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere