RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Det spørsmålet er en skam

(AFP/Scanpix)
Sist oppdatert:
Uruguays trener dagen før VM-semifinalen.

Tirsdag møtes Uruguay og Nederland i den første VM-semifinalen i Sør-Afrika, men søramerikanernes trener, Oscar Tabarez, var lite imponert over et par av spørsmålene han fikk dagen før dagen.

Han reagerte nemlig rasende da en journalist spurte om laget hans faktisk fortjente en plass i semifinalen, ettersom det var handsen til Luis Suarez - og Ghanas påfølgende straffebom - som er årsaken til at de spiller tirsdagens kamp.

- Det spørsmålet er en skam.

- Vi er stolte av hva vi har prestert i dette verdensmesterskapet, og måten vi har taklet problemene vi har møtt. Da snakker jeg ikke bare om måten vi har spilt på, men også om oppførselen vår, fortsatte han.

- Uruguay spilte i mer enn to kamper uten å få et eneste gult kort, så ikke fortell meg at vi er et lag som jukser. Det aksepterer jeg ikke.

I stedet fastslo han iskaldt at reglene ble fulgt: Spilleren ble jo utvist og Ghana fikk straffe.

- I 1990 skjedde det samme mot oss i en kamp mot Spania. Da ble ikke spilleren en gang vist av banen. Det er skammelig at noen har skapt en skandale ut av dette. Det er spesielt engelske journalister som har skapt dette. Hvorfor? Det aner jeg ikke.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere