*Nettavisen* Sport.

- Det Suarez gjør, er skremmende

Foto: Ap / Scanpix

Lagkameraten er mektig imponert.

05.03.13 09:26

Luis Suarez har hatt en fantastisk sesong i Liverpool-trøya og står nå bokført med 21 mål på 27 Premier League-kamper.

I helgen scoret han sitt andre hat trick for sesongen da Wigan ble slått 4-0 på DW Stadium. Dermed ble han også den tredje Liverpool-spilleren som har scoret over 20 mål i en Premier League-sesong.

- Suarez er brennhet
Lagkamerat Stewart Downing, som scoret Liverpools første mål i møtet med Wigan, er mektig imponert over lagkameraten.

- Luis er brennhet for øyeblikket. Å score 21 mål på 27 kamper i ligaen er skremmende. Vi har fortsatt igjen ti kamper, så han kan lett klare 30 mål, sier Downing til Liverpool Echo.

Den tidligere Aston Villa-kanten mener uruguayaneren bør være en het kandidat til å bli kåret til den beste spilleren i Premier League i år.

- Han scorer alle typer mål og hvis du har en slik spill i laget, har du alltid en sjanse til å vinne kamper. Han må ha en stor sjanse til å bli årets spiller, mener Downing.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: AFP / Scanpix

Hyller Reina
Det var få som ble overrasket da Suarez stakk av med de største overskriftene etter sitt hat trick i helgen, men Downing hadde også noen rosende ord til en mann i motsatt ende av banen.

- Siden vi vant komfortabelt til slutt, ser ikke folk hvor viktig Pepe (Reina, red.anm.) var mot Wigan, men spillerne legger merke til det.

- Hvis en keeper gjør en tabbe, ender ballen fort opp i nettet. Det er en tøff posisjon å spille i.

Downing trekker fram redningen Pepe Reina gjorde på stillingen 2-0, noe som gjorde at Liverpool til slutt kunne dra i land en enkel seier.

- Redningen han gjør der var viktig. På 2-1 ville det væt en annerledes kamp, men Pepe holdt den ute, og vi fortsatte å presse på, fikk det tredje målet og så ble det enkelt. Han er en klassekeeper.

Liverpool ligger for øyeblikket på sjuendeplass. Med ti kamper igjen å spille, er det ti poeng opp til Chelsea på fjerdeplass.

HTML EMBED
Get Adobe Flash player
addCustomPlayer('1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw', 'C4473D7CA3E4464BB37427E0BB13D300', '1lb07aaje2m41mnez189p3r1l', 575, 524, 'perf1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw-1lb07aaje2m41mnez189p3r1l', 'eplayer14');

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag