RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Ap / Scanpix

- Det Suarez gjør, er skremmende

Sist oppdatert:
Lagkameraten er mektig imponert.

Luis Suarez har hatt en fantastisk sesong i Liverpool-trøya og står nå bokført med 21 mål på 27 Premier League-kamper.

I helgen scoret han sitt andre hat trick for sesongen da Wigan ble slått 4-0 på DW Stadium. Dermed ble han også den tredje Liverpool-spilleren som har scoret over 20 mål i en Premier League-sesong.

- Suarez er brennhet
Lagkamerat Stewart Downing, som scoret Liverpools første mål i møtet med Wigan, er mektig imponert over lagkameraten.

- Luis er brennhet for øyeblikket. Å score 21 mål på 27 kamper i ligaen er skremmende. Vi har fortsatt igjen ti kamper, så han kan lett klare 30 mål, sier Downing til Liverpool Echo.

Den tidligere Aston Villa-kanten mener uruguayaneren bør være en het kandidat til å bli kåret til den beste spilleren i Premier League i år.

- Han scorer alle typer mål og hvis du har en slik spill i laget, har du alltid en sjanse til å vinne kamper. Han må ha en stor sjanse til å bli årets spiller, mener Downing.

Hyller Reina
Det var få som ble overrasket da Suarez stakk av med de største overskriftene etter sitt hat trick i helgen, men Downing hadde også noen rosende ord til en mann i motsatt ende av banen.

- Siden vi vant komfortabelt til slutt, ser ikke folk hvor viktig Pepe (Reina, red.anm.) var mot Wigan, men spillerne legger merke til det.

- Hvis en keeper gjør en tabbe, ender ballen fort opp i nettet. Det er en tøff posisjon å spille i.

Downing trekker fram redningen Pepe Reina gjorde på stillingen 2-0, noe som gjorde at Liverpool til slutt kunne dra i land en enkel seier.

- Redningen han gjør der var viktig. På 2-1 ville det væt en annerledes kamp, men Pepe holdt den ute, og vi fortsatte å presse på, fikk det tredje målet og så ble det enkelt. Han er en klassekeeper.

Liverpool ligger for øyeblikket på sjuendeplass. Med ti kamper igjen å spille, er det ti poeng opp til Chelsea på fjerdeplass.

Get Adobe Flash player

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere