*Nettavisen* Sport.

- Det tyder på at vi er et bånnlag

LIKE LANGT: Haugesunds Michael Haukås (med ballen) og Lillestrøms Bjørn Helge Riise (liggende) måtte nøye seg med ett poeng lørdag, selv om begge lag kunne vunnet Foto: Jan Kåre Ness (NTB scanpix)

Verken Haugesund eller Lillestrøm fornøyd med ett poeng.

HAUGESUND-LILLESTRØM 3-3:

Christian Gytkjær scoret sitt tredje mål for kvelden på overtid, og reddet med det ett poeng for Haugesund mot Lillestrøm.

Før oppgjøret hadde dansken bare to fulltreffere å skilte med i Tippeligaen 2015. Likevel var verken han eller trener Jostein Grindhaug spesielt glade for at man rotet bort ledelsen fra første omgang.

- Det er godt å få med et poeng på slutten, men samtidig er vi litt oppgitt også. Vi er bra i 80-90 prosent av det vi gjør, men så er det de siste prosentene som gjør at vi ikke vinner, sa FKH-trener Jostein Grindhaug til C More.

- Det tyder på at vi er et bånnlag og kommer til å fortsette å være det, la Grindhaug til.

Riise: -Sterkt

Gjestenes Bjørn Helge Riise valgte å ta med seg det positive fra LSK andre omgang. Laget kjempet seg tilbake igjen etter å ha ligget under halvveis.

- Det er surt når vi mister seieren på den måten, men det positive var at vi greide å komme tilbake etter den dårlige førsteomgangen. Jeg synes det var utrolig sterkt, sa Riise til C More.

Lagene byttet på å ha initiativet i oppgjøret på Haugesund stadion lørdag kveld.

I en forrykende innledning på kampen tok LSK først ledelsen på en merkelig scoring av Erling Knudtzon. Amahl Pellegrino var mannen som ble sendt aleine mot Per Kristian Bråtveit.

Komisk mål

Avslutningen til spissen var elendig, så dårlig at Moryke Fofana rakk å løpe den opp ved dødlinja og legge den tilbake foran mål. Der ventet Knudtzon ved første stolpe og hadde få problemer med å sette inn 0-1 fra kort hold.

Minuttet etter satte Bjørn Helge Riise inn en hårreisende takling på Simon Diedhiou. Klar straffe, og Haugsund utlignet ved Chrsitian Gytkjær fra elleve meter.

Samme Gytkjær ordnet 2-1 for FKH ti minutter seinere. Selv om kampen så ut til å dø noe ut etter det, tok den altså til de grader fyr igjen.

Fofana-dobbel

Først utlignet Lillestrøms Moryke Fofana etter ti minutter og startet en periode der gjestene var dem som styrte begivenhetene. Blant annet nikket målscorer Knudtzon i tverrliggeren fra to meter da målet gapet foran ham.

Flere mål ble det likevel ikke før Fofana ekspederte ballen i mål fire minuter før full tid. Et sterkt forarbeid av innbytter Fred Friday så ut til legge grunnlaget for den første seieren på en måned for LSK.

Men på overtid var Gytkjær på rett sted nok en gang. Skuddet fra Daniel Bamberg traff spissen ved bakre stolpe og 3-3 var et faktum.

Men poengdeling var ingen av lagene fornøyd med etter å byttet på å ha ledelsen flere ganger.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.