RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Det var flaut for United

NY KLUBB: Rio Ferdinand var tilbake på Old Trafford med sin nye klubb QPR søndag.
NY KLUBB: Rio Ferdinand var tilbake på Old Trafford med sin nye klubb QPR søndag. Foto: Paul Ellis (AFP / NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Rio Ferdinand snakker ut om David Moyes-tiden.

Søndag fikk Manchester United en stor opptur da laget, anført av nye stjerner, slo et svakt Queens Park Rangers med 4-0 på Old Trafford.

Etter en meget svak fjorårssesong og en tung start på den inneværende sesongen, begynner det nå å se litt mer lyst ut for storklubben.

Én av dem som ikke koste seg nevneverdig på Old Trafford søndag, var tidligere stopperhelt i United, Rio Ferdinand. Han spiller nå for QPR.

- Det var flaut
Han avsluttet sin karriere for den røde klubben med en syvendeplass i Premier League sist sesong. En sesong han helst vil glemme så fort som mulig, ifølge biografien #2Sides. Bruddstykker fra boken står for tiden på trykk i The Sun.

I boken forteller han blant annet om den tøffe tiden under David Moyes. Skotten ble ansatt som erstatter for sir Alex Ferguson, men fikk det aldri til.

- Han prøvde å tvinge gjennom en ny filosofi, men jeg tror ikke han selv var helt klar over hva denne filosofien var, forteller Ferdinand i boken.

- Litt uten å være klar over det selv, førte dette til dårlig stemning innad i troppen. Under Fergie hadde stemningen alltid vært positiv, fortsetter han.

Ferdinand var spesielt misfornøyd med skottens taktiske disposisjoner.

- Han senket tempoet vårt og jeg likte ikke å spille under hans ledelse. Det handlet alltid om hvordan vi skulle stoppe motstanderen. Moyes sørget for at vi tapte kamper. Det var flaut for United. Vi var vant til å vinne, sier han.

Nye stjerner
Denne sesongen har klubbens nye manager, Louis van Gaal og hans team, hentet inn en rekke forsterkninger for å få fart på United igjen.

Angel Di Maria, som kom fra Real Madrid, har allerede imponert og scoret sitt første mål for klubben i 4-0-seieren mot Queens Park Rangers søndag.

Superspissen Radamel Falcao har også kommet på lån fra Monaco og mannen fra Colombia fikk sin debut mot QPR til øredøvende jubel fra hjemmefansen.

Ander Herrera, som også scoret søndag, Daley Blind, Marcos Rojo og Luke Shaw er andre nykommere i laget som har blitt kalt for «Gaal-acticos».


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere