RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AFP/Scanpix

- Det var for mye på spill

Sist oppdatert:
Gareth Barry innrømmer at City spilte feigt mot Liverpool.

Det var kampen begge lag ville vinne, men verken Manchester City eller Liverpool hadde råd til å tape i kampen om den særs viktige fjerdeplassen.

Da gikk det som det ofte gjør.

0-0 og et sjansefattig oppgjør.

Dermed benyttet Tottenham muligheten til å ta over fjerdeplassen i den øverste engelske divisjonen da londonlaget slo Wigan 3-0 på bortebane.

Les også: Bildet som gir Liverpool-fansen trøst

Kun én stor målsjanse
Citys midtbanespiller Gareth Barry innrømmer at det føltes surt å ikke ta tre poeng på hjemmebane, men at klubben uansett var fornøyd med ett poeng.

- Det var en av de kampene uten noen virkelige sjanser, sier Barry ifølge Sky Sports.

- Det var altfor mye på spill til at noen av lagene tok de virkelig store sjansene. Vi er litt skuffet over ikke å ta tre poeng siden vi var hjemmelaget.

Den eneste virkelig store sjansen kom da Liverpool-keeper Pepe Reina måtte ut i full strekk for å redde et forsøk fra Emmanuel Adebayor i den andre omgangen.

- Det var veldig taktisk spill ute på banen. Man må gi Liverpool respekt. De har nok ikke en så god sesong som de kunne ha ønsket seg, men de er fortsatt et vanskelig lag å slå. Forhåpentligvis kan vi bygge videre på det ene poenget vi tok med oss.

Craig Bellamy er som vanlig i søkelyset på balløya. Angriperen skal etter ryktene ha hatt en klinsj med City-manager Roberto Mancini, og flere av Citys spillere skal være misfornøyd med italienerens treningsopplegg.

Les også: Disse gutta jakter Mesterliga

Barry innrømmer at det har vært diskusjoner mellom de to mektige personlighetene.

- Det har vært en debatt mellom de to, men absolutt ikke en klinsj. Både Mancini og Bellamy er vinnertyper med sterke meninger og personligheter. Det er kun positivt for klubben, avslutter Barry.

Hvor er Tevez?
Mancinins største problem foran en meget viktig uke der blåtrøyene først skal ut i returoppgjør i FA-cupen mot Stoke på onsdag, for så å reise til Stamford Bridge for et gigantoppgjør med Chelsea på lørdag, er dog at manchesterklubben mangler sin argentinske angriperkjempe Carlos Tévez.

Den tidligere United-spilleren er hjemme i Argentina for å være sammen med sin kone som fødte parets barn forrige uke. Men Mancini innrømmer at han ikke har den minste anelse om når 26-åringen vender tilbake til Manchester.

- Jeg aner ikke hvor Tevez er - jeg tror han er i Argentina. Det er et stort problem for oss siden vi har en svært viktig uke for oss og vi er uten Carlos. For meg er det et stort problem. Nå har Carlos vært borte i åtte dager, og jeg vet ikke om han har trent siden han har vært borte, sier italieneren.

Mancini prøver dog å tenke positivt på situasjonen.

- Jeg håper og tror han vil være tilbake innen to dager. Vi trenger han, avslutter City-treneren.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere