RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
FÅTT DET TØFT: Ole Gunnar Solskjærs har fått et tøft møte med Premier League som manager.
FÅTT DET TØFT: Ole Gunnar Solskjærs har fått et tøft møte med Premier League som manager. Foto: Richard Sellers (/ Pa Photos / NTB scanpix)

- Det var forferdelig flaut

Cardiffs overlevelsessjanser er minimale foran serieinnspurten.

Med bare to kamper igjen av sesongen ser det mørkt ut med tanke på Cardiffs muligheter til å beholde plassen i Premier League.

Ole Gunnar Solskjærs menn ligger helt sist med 30 poeng, og er avhengig av to seiere (møter Newcastle borte og Chelsea hjemme) og en god porsjon flaks for å ikke rykke ned til Championship.

Flaut
Sist helgs skjebnekamp mot bunnkollega Sunderland ble av Solskjær betegnet som en cupfinale, men det livsviktige oppgjøret endte i fiasko da Cardiff ble sendt hjem med 0-4.

- Det var forferdelig flaut, og er det for så vidt ennå. Hadde vi vunnet, eller i det minste tatt poeng der, ville det vært brukbare muligheter å beholde plassen, sier leder i Cardiffs skandinaviske supporterklubb, Anders Sigdestad, til Nettavisen.

NA Live: Følg Newcastle - Cardiff her fra klokken 16.

Han har ikke lenger noe håp om Premier League-overlevelse, men ønsker like fullt å se klubben gå ned med flagget til topps.

Lørdag ettermiddag gjester Cardiff et Newcastle i formsvikt (står med seks strake tap), og forholdene bør i så måte ligge tilrette for i hvert fall én trepoenger.

- Det er viktig at vi viser oss fra en bedre side enn sist og avslutter sesongen på en positiv måte. Mot et Chelsea, som trolig fortsatt er med i gullkampen, i den siste runden regner jeg uansett med tap.

Forventet ikke nedrykk
- Forventet du at Cardiff ville unngå nedrykk da Solskjær kom inn?

- Ja, kommer det kontant fra supporterlederen, som ikke legger skjul på at han er skuffet over det som har skjedd siden nordmannens inntreden.

- Det laget Solskjær tok over var altfor defensivt anlagt i forhold til hvordan han ønsker å spille fotball. I januarvinduet var det vanskelig å hente de spillertypene han trengte, og når han da valgte å fortsette med sin ambisiøse spillestil, uten å ha det nødvendige spillermateriellet, har det svingt altfor mye i prestasjonene.

Skulle det bli nedrykk, tror Sigdestad uansett at Solskjær får beholde jobben.

- Han virker å ha klubbformannens tillit og jeg tror de velger å gi ham tid til å bygge sitt eget lag, avslutter Cardiff-supporterlederen.

P.S: Misnøyen med spillerlogistikk og svake resultater er stor blant Newcastle-fansen, som planlegger å forlate tribunene i Cardiff-kampen i det 69. minutt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere