Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Det var som Jesus sto i garderoben

Foto: Tor Yttri/Scanpix
Sist oppdatert:
Men Manchester City-spilleren skal ikke frelse Godset alene.

DRAMMEN (Nettavisen): Fredag ble det klart at Mohammed Abu igjen skal spille for Strømsgodset. Midtbanemannen hadde et opphold i drammensklubben forrige sesong som var meget vellykket. Nå er han altså tilbake.

Det er engelske Manchester City som eier Abu og de lyseblå hadde sendt ham på lån til Frankfurt i tysk 2. Bundesliga. Der var det imidlertid lite spilletid å få. I Godset vil ikke det bli noe problem.

- Utrolig viktig
Allerede lørdag var midtbanemannen på banen mot Vålerenga. Godset-trener Ronny Deila gleder seg over at 20-åringen nå er tilbake og tror dette vil gi hele klubben et løft-

- Det er utrolig viktig å ha ham tilbake. I dag var han ikke god i forhold til hva vi vet han kan. Han har et teknisk register som få spillere i Norge kan måle seg med, sier Strømsgodset-sjefen til Nettavisen.

- En ting er Abu, en annen er hva han gir de andre på laget. Med en gang han kom inn i rommet, var det som Jesus sto i garderoben. De ga alle et løft og det er vi veldig glad for, sier Deila.

Treneren er likevel klar på at Abus tilbakekomst ikke skal være noen hvilepute for de andre.

- Det er mitt ansvar og det skal ikke skje. Han skal ikke være frelser alene, sier Godset-sjefen

- Mye glede av
Drammensklubben har nå kapret tre poeng på de to første kampene og Deila er sånn brukbart fornøyd med den fangsten. I første runde tapte Godset borte mot regjerende mester Molde.

- Vi har hatt mange spillere ute med langvarig skade som nå er inne igjen. De har ikke spilt så mye sammen enda og slik sett fryktet jeg møtet med Vålerenga. Jeg vet vi vil bli mye bedre, sier han.

Deila er likevel klar på at årets utgave av Strømsgodset er et knall sterkt lag.

- Vi kommer til å få mye glede av denne gjengen i år. Laget er sterkt og det er det vi har pratet om, å skape konkurranse i troppen, avslutter Deila.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!