RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
TILBAKE: Vegar Eggen Hedenstad måtte stå over landskampene mot England og Italia. Tirsdag var han tilbake i trening for Eintracht Braunschweig.
TILBAKE: Vegar Eggen Hedenstad måtte stå over landskampene mot England og Italia. Tirsdag var han tilbake i trening for Eintracht Braunschweig. Foto: Imago/christian Schroedter

- Det var utrolig kjipt

Vegar Eggen Hedenstad irriterer seg over skaden, men håper å være tilbake fredag.

Vegar Eggen Hedenstad var tatt ut i Per-Mathias Høgmos tropp til kampene mot England og Italia, men ble ikke spilleklar til noen av kampene på grunn av en skade.

Tyskland-proffen, som var ute med skade i store deler av forrige sesong, hadde før landslagspausen hatt en god sesonginnledning i Eintracht Braunschweig.

Derfor er nyhetene 23-åringen kommer med etter tirsdagens treningsøkt spesielt gledelig. Både for det norske landslaget og for Braunschweig-trener Torsten Lieberknecht.

- Jeg trente med laget igjen tirsdag. Det kjennes bedre ut enn på lenge, og jeg håper det fortsetter slik. Problemet har vært baksiden av låret. Belastningen har trolig blitt for stor i forhold til hva det var i fjor, forteller Hedenstad til Nettavisen.

Den tidligere Stabæk-spilleren synes det var surt å gå glipp av landskampene mot England og Italia.

- Det var utrolig kjipt av jeg ikke var frisk nok til å være med på kampene, men fikk jo vært på samling og kjent litt på den følelsen igjen.

Fredag kommer overraskelseslaget Darmstadt på besøk til Eintracht Stadion. Forhåpentligvis er Hedenstad på banen igjen da.

- Jeg er nok klar for kamp på fredag, mener 23-åringen.

Eintracht Braunschweig har fått en noe skuffende start på sesongen etter nedrykket fra Bundesliga. Etter å ha plukket fire poeng på de to første kampene, står laget med tre strake tap og ligger plassert som nummer 13 i 2. Bundesliga.

Ingolstadt, Leipzig, Darmstadt og Kaiserslautern topper tabellen med 11 poeng hver.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere