RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Det var viktig

MÅLLØST: Det endte uavgjort mellom Lillestrøm og Sarpsborg 08 lørdag kveld. Her er Martin Thømt Jensen i aksjon.
MÅLLØST: Det endte uavgjort mellom Lillestrøm og Sarpsborg 08 lørdag kveld. Her er Martin Thømt Jensen i aksjon. Foto: Vegard Grøtt (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Men Sarpsborg må fortsatt vente på borteseier.

LILLESTRØM - SARPSBORG 08 0-0:

Sarpsborg 08 jaktet sin første borteseier da de gjestet Lillestrøm på Åråsen lørdag kveld.

Gjestene gikk ut i en 5-3-2-formasjon og viste tydlig at de hadde planer om å tette igjen bakover.

Vertene klarte imidlertid å brodere seg igjennom forsvarsrekken til Sarpsborg 08 et par ganger i den første omgangen, men maktet ikke å lure ballen forbi bortelagets målvakt.

Sarpsborg 08 hadde også sine sjanser til å sette inn mål før hvilen, men både Martin Wiig og Franck Dja Djedje måtte se at forsøkene deres ble stoppet.

Den andre omgangen skriver seg ikke inn i historiebøkene i norsk eliteserie. Vertenes Marius Lundemo smalt til etter 79 minutter, men Duwayne Kerr i Sarpsborg 08-målet fikk slått til corner.

Mer var det ikke å skrive hjem om fra den andre omgangen Åråsen.

Oppgjøret er for øvrig Sarpsborgs første etter at det ble klart at trener Brian Deane ikke fikk fornyet kontrakt med østfoldingene.

- Jeg følte at vi hadde de rette spillerne til å spille i en slik formasjon på bortebane etter at vi mistet Aaron Samuel. Vi måtte endre noe etter seieren sist (Bodø/Glimt). Det er lett å bli fornøyd. Det kan bli mer av dette fremover. Det var viktig med stram organisering for å få med ett poeng, forteller Sarpsborg 08-trenger Deane til NTB.

- Jeg vil ikke skylden på varmen, selv om den var tøff. Vi må trene opp balltempoet, slik vi hadde det i mai og juni, sier LSK-trener Magnus Haglund ifølge NTB.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere