- Det vil såre meg hvis Arsenal gjør det

I PRAKTSLAG: Jack Wilshere strålte da Arsenal overkjørte West BromWich i serieavslutningen. Theo Walcott var ikke dårlig, han heller, og noterte seg like godt for tre scoringer i første omgang.

I PRAKTSLAG: Jack Wilshere strålte da Arsenal overkjørte West BromWich i serieavslutningen. Theo Walcott var ikke dårlig, han heller, og noterte seg like godt for tre scoringer i første omgang. Foto: Eddie Keogh (Reuters / NTB scanpix)

Men det behøver du nok ikke å bekymre deg for etter dette, Jack Wilshere ...

24.05.15 18:14

ARSENAL - WEST BROM. 4-1:

Etter et seks måneder langt skademareritt, var Arsenals Jack Wilshere endelig tilbake fra start mot Sunderland i midtuka. Det satte imidlertid ingen stopper for ryktene om at 23-åringen skal selges etter sesongslutt, og i et lengre intervju med Daily Mail gikk engelskmannen ut og snakket om ryktene.

- Det vil såre meg hvis jeg blir solgt. Jeg vil at Arsenal skal ønske meg, så hvis det ikke er tilfellet, ville det vært sårende, sa Wilshere, som svarte «ja» på om han tror at han er i klubben også neste sesong.

I lørdagens serieavslutning mot West Bromwich fikk Wilshere en ny sjanse fra start, for øvrig hans 100. Premier League-kamp, i sin favorittrolle på midten.

Der regelrett herjet han. Sammen med Theo Walcott - som scoret hattrick.

Wilsheres prestasjon sto derimot ikke tilbake for sin lagkamerats. Arsenals nummer 10 var drivkraften i alt vertene foretok seg offensivt og toppet en briljant forestilling med en kanonscoring av de sjeldne.

Liten tvil om at Wilshere vil være med på cupfinale neste helg. Og med en slik prestasjon, kommer han nok etter all sannsynlighet til å befinne seg i Arsenal også neste sesong.

Pangstart
Arsenal, som ikke hadde scoret på hjemmebane siden 4-1-seieren mot Liverpool den 4. april, var tydelig bestemte på å finne tilbake til målformen før neste helgs FA-cupfinale.

Og takket være Theo Walcott trengte de ikke vente lenge. Hurtigtoget brukte bare tre minutter på å finne nettmaskene bak Bromwich-keeper Boaz Myhill med et herlig skudd oppe i lengste hjørne.

Vertene fortsatte finspillet på Emirates, og før kvarteret var spilt hadde Walcott doblet ledelsen med en pirkeavslutning.

3-0 var derimot det diametralt motsatte av en pirkeavslutning.

Jack Wilshere mottok ballen rett utenfor sekstenmeteren og dunket til på volley. Ballen steg og steg på sin vei mot målet og limte seg helt oppe i krysset. Et drømmemål.

Før pause sørget Theo Walcott for å fullbyrde sitt hattrick da han fra 30 centimeters hold satte inn avslutningsforsøket til Santi Cazorla.


Den andre omgangen forløp i et langt roligere tempo sett fra hjemmelagets side. Faktisk var gjestene de eneste som klarte å få ballen i mål i løpet av de siste 45 minuttene.

Det sørget Gareth McAuley for da han stanget inn et hjørnespark.

Innbytter Aaron Ramsey kunne ha fastsatt resultatet til 5-1, men måtte se skuddet gå i stolpen ikke lenge før full tid.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.