*Nettavisen* Sport.

- Dette er bare begynnelsen

Foto: Svein Ove Ekornesvaag/Scanpix

Ole Gunnar Solskjær er ikke tilfreds.

21.11.11 08:11

MOLDE - SARPSBORG 3-1:

MOLDE (Nettavisen): Ole Gunnar Solskjær har startet arbeidet med å gjøre Molde til Norges ledende klubb.

Ole Gunnar Solskjær fikk i kveld gullmedaljen som beviset på at han har ledet Norges beste lag i sesongen 2011.

Nå tar han fatt på sin største utfordring som trener – å gjøre Molde til et stabilt topplag.

- Det er kun Rosenborg som har klart å gjenskape et seriegull. Det ønsker vi å gjøre noe med nå. Dette seriegullet er ikke slutten på noe, men bare begynnelsen, sier en offensiv Solskjær til Nettavisen.

Solskjær og hans trenerteam med Mark Dempsey og Richard Hartis i spissen har i hele år arbeidet hardt for å skape en vinnerkultur i Molde fotballklubb.

- Vi er i ferd med å skape en vinnerkultur i Molde. Kulturen har vært god i år, men det som skjedde i går, trenger ikke nødvendigvis å skje neste dag, sier Solskjær.

Unge stjerner
United-legenden vil gjøre Molde til et stabilt topplag med utgangspunkt i sine unge stjerner.

- Klubben har mange unge, spennende spillere i stallen, sier Solskjær før han ramser opp noen av de han mener vil prege Tippeligaen neste år.

- Magnus (Wolff Eikrem) kommer bare til å bedre til neste sesong. Zlatko Tripic var god i dag og han vil stå fram neste år. jeg har Jo Inge (Berget) som er egentlig ny i klubben, lister Solskjær opp.

Han trekker også fram nyinnkjøpte Martin Linnes fra Kongsvinger som en spiller med en stor framtid.

- Det er en spiller som vil få mye spilletid neste sesong. Jeg fatter ikke at det var noen andre klubber som var inne på han, smiler Solskjær.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Svein Ove Ekornesvåg/Scanpix

Bli bedre
En av dem som vil være bærebjelkene for et framtidig storlag i Molde, Magnus Wolff Eikrem, mener Molde ikke kan se seg fornøyde med årets seriegull.

- Vi kan ikke være fornøyde med dette gullet. Vi ønsker å bli enda bedre neste sesong og muligens spille oss inn i gruppespillet i Champions League, sier Eikrem.

Molde-kaptein Daniel Berg Hestad mener Solskjær har lagt et godt fundament for at Molde skal bli et topplag i flere år framover.

- Det er vanskelig å si om vi klarer å bli en ledende klubb i Norge. Vi er en liten klubb i forhold til for eksempel Brann og Vålerenga.

- Det kommer helt an på midlene vi har tilgjengelig, men vi har bygd et godt fundament som vi kan bygge videre på neste år, sier Molde-kapteinen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.