RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Afp

- Dette er en drøm

Sist oppdatert:
Premier Leagues stjerneskudd har signert.

Michu har hatt en glimrende start på sin Swansea-karriere og har scoret 16 mål på 28 kamper etter overgangen fra Rayo Vallecano i sommer.

Nå kan Swansea-fansen glede seg over at angrepsspilleren har skrevet under en ny fireårskontrakt med klubben.

- Enkel avgjørelse
Spanjolen forteller at han ikke nølte med å forlenge sitt opphold på Liberty Stadium fram til 2016.

- Det var en enkel avgjørelse for meg. Jeg lever en drøm her i Swansea. Jeg har det mer gøy med fotball enn jeg noen gang har hatt. Og i kveld har jeg muligheten til å nå min første finale, sier Michu til Swanseas hjemmeside.

Onsdag spiller nemlig Swansea returkamp i ligacupens semifinale, etter å ha vunnet bortekampen mot Chelsea 2-0. Det er imidlertid ikke bare på banen Michu trives.

- Jeg trives veldig godt i byen og med folket, klubben og fansen her. Alle har vært så snille med meg. Jeg tror også at klubben er fornøyd med meg, siden de har gitt meg en ny kontrakt.

- Bryr meg ikke om rykter
Til Swansea-fansen som frykter at det blir vanskelig å holde fast i Michu hvis han fortsetter å prestere, har han en beroligende beskjed.

- Jeg har lest og hørt om spekulasjonene, men det interesserer meg ikke og derfor har jeg signert en ny kontrakt.

26-åringen legger ikke skjul på at måten Michael Laudrup ønsker at laget skal spille på, er med å bidra til at han trives så godt.

- Jeg koser meg så mye fordi klubben alltid vil spille fotball. Alt jeg tenker på er neste kamp og å hjelpe Swansea til suksess. Dette er livet mitt.

Gjennombrudd
Michu startet sin karriere i Real Oviedo, før han flyttet til Celta Vigo B i Segunda Division i 2007.

Da kontrakten hans med Celta gikk ut i 2011, signerte han en toårsavtale med Rayo Vallecano, hvor han scoret 15 mål på 37 kamper.

Get Adobe Flash player

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere