- Dette er en drøm

SEIRET: Genoa slo Milan 1-0 og kunne juble for tredjeplass i Serie A.

SEIRET: Genoa slo Milan 1-0 og kunne juble for tredjeplass i Serie A. Foto: Marco Bertorello (Afp)

Genoa slo Milan og klatret opp på tredjeplass i Serie A.

Genoa fortsetter de sterke resultatene i italiensk serie A. Klubben står med ni kamper uten tap etter 1-0-seieren over Milan søndag.

Oppgjøret var en kamp om å innta 3.-plassen i ligaen. Begge vil med seier i toppoppgjøret klatre forbi Napoli, som hadde plasseringen før runden.

I en jevn batalje mot Milan var det Genoas Luca Antonellis som scoret det avgjørende målet for hjemmelaget etter 32 minutter. Scoringen, som kom etter en corner, skulle vise å bli avgjørende for ligaens store overraskelseslaget.

- Det er en drøm. Det er lang vei igjen, men i dag vant vi en veldig viktig kamp, sa Genoas Diego Perotti etter kampen.

Napoli snublet

Napoli møtte formlaget Empoli på hjemmebane og trengte seier for å beholde plassen blant de tre beste i Italia, men fikk en tøff start.

Etter 19 minutter satte spissen Simone Verdi inn 1-0 til gjestene. Daniele Rugani doblet ledelsen åtte minutter etter pause, men så slo Napoli tilbake.

Duvan Zapata startet opphentingen da han puttet ballen i nettet etter 67 minutter. I det 70. minutt ble Jonathan De Guzmán byttet inn, og kun to minutter senere utlignet han for vertene.

Napoli forsøkte å skaffe et vinnermål, men det endte 2-2. Til tross for et skuffende resultat står Napoli med elleve seriekamper på rad uten tap.

Lazio-seier

Også Lazio henger med i kampen om 3.-plassen. Søndag vant Roma-laget 2-1 borte mot tabelljumbo Parma. Raffaele Palladino sendte vertene i ledelsen i det 45. minutt, men Stefano Mauri utlignet kort tid senere. Dermed sto det 1-1 til pause.

Et kvarter ut i annen omgang ordnet Felipe Anderson Lazio-jubel med sin matchvinnende scoring.

I oppgjøret mellom Atalanta og Cesena sikret Maximiliano Moralez førstnevnte 3-2-seier. (©NTB)


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.