*Nettavisen* Sport.

- Dette er hans siste sjanse

Foto: Getty Images / All Over Press

Liverpool-legende mener at Luis Suarez ikke har råd til flere tabber.

25.09.13 08:43

Onsdag kveld kan Luis Suarez endelig være tilbake på fotballbanen for Liverpool, etter at han har ferdigsonet sin ti kampers lange karantene for å bite Chelsea-forsvarer Branislav Ivanovic i april.

Merseysiderne reiser til erkerival Manchester United, og det ventes at urguyaneren slipper til for verdifull kamptrening før neste Premier League-runde.

Lojalitet
Det gjør han til tross for å ha prøvd å presse gjennom en overgang til Arsenal i sommerens overgangsvindu, noe han tilsynelatende er tilgitt for av klubbens trofaste følgere.

Klubblegende Robbie Fowler mener det nå er på tide for Suarez å betale tilbake supporternes lojalitet.

- Klubben har stått ved hans side gjennom alt som har skjedd, og det samme har fansen. Det så ut til at han ville forlate Anfield i sommer, men til slutt viste han lojalitet til klubben og ble værende. Den lojaliteten må han nå fortsette å vise i form av hva han gjør på banen, sier Robbie Fowler til BBC.

Siste sjanse
På spørsmål om dette er Suarez siste sjanse, svarer «Gud» kontant.

- Uten tvil. Han har skuffet mange mennesker, inkludert seg selv. Jeg tror ikke han får mange flere sjanser, men jeg tror heller ikke at han vil finne på noe i nærheten av like dumt som han har gjort tidligere, sier Fowler, og sikter blant annet til den famøse bite-episoden med Chelsea Branislav Ivanovic på tampen av fjorårssesongen.

Nå maner mannen med 183 mål på 369 Liverpool-kamper Suarez til å legge fra seg faktene og heller la føttene snakke for seg.

- Han må ikke engang gi folk muligheten til å «skyte ham ned». Han må gjøre sin greie og være den spilleren vi vet han er, så vil folk begynne å snakke om han som en av de største spillerne, heller en alle dumhetene han har gjort, avslutter Robbie Fowler.

P.S:Storoppgjøret mellom Manchester United og Liverpool har avspark 20.45 og kan naturligvis følges spark for spark i vårt livesenter NA Live.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.