RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Dette er hans siste sjanse

Foto: Getty Images / All Over Press
Sist oppdatert:
Liverpool-legende mener at Luis Suarez ikke har råd til flere tabber.

Onsdag kveld kan Luis Suarez endelig være tilbake på fotballbanen for Liverpool, etter at han har ferdigsonet sin ti kampers lange karantene for å bite Chelsea-forsvarer Branislav Ivanovic i april.

Merseysiderne reiser til erkerival Manchester United, og det ventes at urguyaneren slipper til for verdifull kamptrening før neste Premier League-runde.

Lojalitet
Det gjør han til tross for å ha prøvd å presse gjennom en overgang til Arsenal i sommerens overgangsvindu, noe han tilsynelatende er tilgitt for av klubbens trofaste følgere.

Klubblegende Robbie Fowler mener det nå er på tide for Suarez å betale tilbake supporternes lojalitet.

- Klubben har stått ved hans side gjennom alt som har skjedd, og det samme har fansen. Det så ut til at han ville forlate Anfield i sommer, men til slutt viste han lojalitet til klubben og ble værende. Den lojaliteten må han nå fortsette å vise i form av hva han gjør på banen, sier Robbie Fowler til BBC.

Siste sjanse
På spørsmål om dette er Suarez siste sjanse, svarer «Gud» kontant.

- Uten tvil. Han har skuffet mange mennesker, inkludert seg selv. Jeg tror ikke han får mange flere sjanser, men jeg tror heller ikke at han vil finne på noe i nærheten av like dumt som han har gjort tidligere, sier Fowler, og sikter blant annet til den famøse bite-episoden med Chelsea Branislav Ivanovic på tampen av fjorårssesongen.

Nå maner mannen med 183 mål på 369 Liverpool-kamper Suarez til å legge fra seg faktene og heller la føttene snakke for seg.

- Han må ikke engang gi folk muligheten til å «skyte ham ned». Han må gjøre sin greie og være den spilleren vi vet han er, så vil folk begynne å snakke om han som en av de største spillerne, heller en alle dumhetene han har gjort, avslutter Robbie Fowler.

P.S:Storoppgjøret mellom Manchester United og Liverpool har avspark 20.45 og kan naturligvis følges spark for spark i vårt livesenter NA Live.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere