RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Scanpix

- Dette er ikke Åges feil

Sist oppdatert:
Spillerne slår ring rundt Åge Hareide etter ydmykelsen i Montenegro.

PODGORICA (Nettavisen): Først 0-3 i Wales. Så 1-3 i Montenegro. 2008 har startet grusomt for det norske landslaget. Mot Montenegro ga Nettavisen to 1 ere på spillerbørsen, til Martin Andresen og Morten Gamst Pedersen, og det eneste positive er egentlig at det fortsatt er sju måneder til Island venter på Ullevaal i den første VM-kvalifiseringskampen.

TV 3-ekspert Erik Solér gikk knallhardt ut mot Hareide allerede før onsdagens kamp, og mente at han er blitt en pusekatt og en dårligere trener.

Det får spillerne til å reagere.

- På hogget
- Åge har ingenting med dette å gjøre. Han gjør alt rett, og er veldig på hogget. Det var vi også. Vi jobbet og slet i hele kampen – selv om vi fikk en i fleisen så tidlig. Og hva folk utenfor mener – det gidder jeg ikke å kommentere. Vi har tro på Åge, og han tror på oss, sier John Arne Riise til Nettavisen.

- Han er akkurat den han var, og prøver hele tiden å pushe oss i gang. Han var spiller selv, og vet hva han skal gjøre for å motivere oss, legger han til.

John Carew er enig med Riise.

- Det er helt feil at han tar på oss med silkehansker, og at han er blitt en dårligere trener, fastslår Aston Villa-proffen overfor Nettavisen.

Tro på sjefen
Brede Hangeland synes også det blir helt feil å legge skylda på sjefen.

- Han gjør det han skal, men han kan ikke spille kampen for oss. Det må vi ute på banen gjøre, og mot Montenegro var ikke det godt nok. Men vi får håpe arbeidsuhellene kommer nå – og ikke til høsten, sier Fulham-spilleren.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere