- Dette er ikke en jobb jeg kan gjøre alene

BRANN-COMEBACK: Azar Karadas under eliteseriekampen mellom Stabæk og Brann på Nadderud stadion. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix

BRANN-COMEBACK: Azar Karadas under eliteseriekampen mellom Stabæk og Brann på Nadderud stadion. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix Foto: Audun Braastad

Azar Karadas er tilbake i Brann, med én klar målsetting.

NADDERUD (Nettavisen): Azar Karadas skrev denne uken under for Brann for tredje gang i karrieren. Den rutinerte bautaen er hentet til Bergen for å hjelpe de røde med å unngå nedrykk. Brann spilte fredag uavgjort borte mot et Stabæk i fritt fall, og ble dermed liggende under nedrykksstreken.

Karadas så imidlertid ut til å oppildne sine lagkamerater da han ble byttet inn for en skadet Jonas Grønner rett etter pause. Veteranen gikk i krigen for Norlings menn og ga klare og tydelige instruksjoner til lagkameratene.

- Masse trøkk
Rikard Norling er glad for at Karadas nå er tilbake i Brann.

- Karadas gjorde mye bra mot Stabæk. Han bidrar med lederegenskaper og masse trøkk, samt viktig fotballkunnskap, sier Norling til Nettavisen.

Den svenske treneren håper Karadas kan bli en viktig brikke i kampen om å berge Tippeliga-kontrakten.

Det håper også Erik Huseklepp, som skryter uhemmet av lagkameraten.

- Ingen tvil
- Jeg kjenner Azar godt. Han gir alltid hundre prosent Han kan definitivt være med å hjelpe oss å beholde plassen i Tippeligaen. Det er det ingen tvil om, sier Erik Huseklepp til Nettavisen.

Han understreker også at Karadas oppildnet lagkameratene da han kom inn til sin første Brann-kamp på fem år. Bergenserne løftet seg flere hakk da den tidligere Portsmouth- og Rosenborg-spilleren entret banen på Nadderud.

Selv er Karadas mest opptatt av å ta én kamp av gangen og mener flere må stå opp hvis Brann skal berge plassen.

- Dette er ikke en jobb jeg kan gjøre alene. Jeg håper å kunne bidra med mye både på og utenfor banen, men vi må dra lasset sammen, sier Azar Karadas til Nettavisen.

- 34-35 poeng
Han synes det var spesielt å være tilbake i Brann-trøya.

- Det var en spesiell kamp for meg, men jeg ville bare gjøre en best mulig jobb for Brann.

Han mener Brann må heve seg betraktelig i andre halvdel av sesongen, hvis de skal berge plassen.

- Vi trenger vel trolig 34-35 poeng for å være hundre prosent sikre, og så langt har vi kun 11 poeng, påpeker Karadas.Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.