RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Dette er ikke over

Sist oppdatert:
José Mourinho trøstet Harry Redknapp og advarte egne spillere etter 4-0-seieren.

REAL MADRID - TOTTENHAM 4-0: Tottenham-fansen var i drømmeland helt til Peter Crouch kløp dem i armen onsdag kveld. Nå snakker ingen om å vinne Champions League. Ikke etter 0-4-tapet for José Mourinho og Real Madrid.

Spanjolene ledet allerede 1-0 da Peter Crouch pådro seg sitt andre gule kort og dermed også et rødt kort etter bare et kvarters tid.

Etter kampen ble Mourinho spurt om denne kvartfinaleduellen i Champions League nå er over.

- Det er ikke over ennå. Jeg kjenner den engelske kulturen. Der er det ikke over. I et annet land ville jeg svart «ja», men med den engelske kulturen er ikke dette over. Der tror man helt til siste minutt, så dette er ikke slutt, svarte portugiseren.

Før han konstaterte at Tottenham fikk en umulig oppgave da Crouch ble utvist.

Les også: - Jeg elsker Peter Crouch

- Jeg ble skuffet
Tottenhams manager Harry Redknapp forsøkte å ikke kritisere Crouch for hardt, men var åpenbart skuffet over sin engelske landslagsspiss.

- Jeg har ikke sett en reprise av taklingen, men dommeren tok en avgjørelse og jeg er sikker på at han var overbevist om at det var riktig. Crouch skulle ikke ha tatt sjansen, siden han allerede hadde et gult kort. Han skulle ikke ha tatt sjansen. Jeg ble skuffet, sa Redknapp ifølge The Independent.

Mourinho mener at det er umulig å hevde seg med ti mot elleve i Champions League.

- Jeg vet at det å spille ti mot elleve på Champions League-nivå, er en umulig oppgave. Jeg spilte mot Barcelona med Chelsea med ti menn. Umulig. Jeg spilte i Barcelona med Inter med ti menn. Umulig. Arsenal spilte mot Barcelona for noen uker siden, med ti menn, og det var umulig, sa Mourinho til Sky Sports.

Viste medfølelse
Real Madrid-treneren føler med kollega Harry Redknapp i Tottenham og sa også til ham etter kampen at det ble umulig for londonlaget etter utvisningen av Crouch.

- Jeg føler med dem for med elleve mot elleve ville kampen ha blitt mye bedre. Tottenham måtte spille defensivt, med to rekker med fire bakerst, og kunne ikke spille sitt spill. Det var bra for oss, for vi fikk et godt resultat, men det var vanskelig for dem, konstaterte Mourinho.

De fleste andre tror imidlertid at Tottenham i praksis er slått ut og at Real Madrid i praksis er klar for semifinale. Der venter enten Barcelona eller Sjakhtar Donetsk.

Viasat Fotball sender onsdag kveld oppgjøret Barcelona - Sjakhtar Donetsk direkte fra klokken 20.45, mens Viasat 4 sender Chelsea - Manchester United til samme tid.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere