RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Dette er pinlig, City

Sist oppdatert:
Bayern München lekte seg med Manchester City på Etihad.

MANCHESTER CITY - BAYERN MÜNCHEN 1-3:

Bayern München imponerte stort da de stakk av med alle tre poengene borte mot Manchester City onsdag kveld.

City slet veldig mot den regjerende Champions League-mesteren og gjestene tok ledelsen allerede etter 7 minutter ved scoring av Franck Ribéry.

Thomas Müller og Arjen Robben la senere på til 2-0 og 3-0 for tyskerne. Alvaro Negredo reduserte for hjemmelaget ti minutter før full tid, men det ble til slutt 3-1 til Bayern München.

- Pinlig
Manchester City imponerte ingen og flere var kritiske til Premier League-lagets spill underveis i kampen.

- Dette er pinlig, sa blant andre TV 2-kommentator Kasper Wikestad da Bayern München gikk opp til 3-0.

Det virket Manuel Pellegrini å være ganske enig i etter kampen.

- Vi spilte veldig dårlig og Bayern var veldig gode. Vi gjorde noen store tabber på målene deres, sier Pellegrini etter kampen, ifølge BBC.

- David Silva kom inn de siste 20 minuttene og da fikk vi beholde ballen mer. Dette var en viktig kamp for å se hvilket nivå vi spiler på. Vi må endre på mye, sier City-manageren.

Overrasket over City
En av kampens store spillere, Arjen Robben, forteller etter kampen at han hadde forventet mye mer av Manchester City.

- Vi spilte fantastisk fotball de første 70 minuttene. Vi dominerte mot en stort lag i Europa. Vi forventet ikke en så lett kamp, sier Robben, ifølge BBC.

- Det er et kompliment til vårt lag, men vi hadde forventet mer av City. Vi ga de ikke noe rom og presset de over hele banen. Noen ganger ga de oss mye rom og vi utnyttet det, sier Robben.

Ribery startet den tyske festen
Manchester City har satset milliarder på spillerkjøp de siste årene og har blitt et topplag i Premier League. I Champions League har de derimot til gode å overbevise og onsdag kveld var det tydelig at de fortsatt har en vei å gå før de er gode nok til å løfte et mesterligatrofe.

For regjerende mester Bayern München var solide på Etihad onsdag kveld. Syv minutter brukte tyskerne på å gå opp i ledelsen da Franck Ribéry fyrte av et skudd fra cirka 25 meter. City-keeper Joe Hart burde riktignok ha reddet skuddet, men den engelske landslagskeeperen klarte ikke å gjøre annet enn å slå ballen i eget mål.

Gjestene fra Tyskland fortsatte å styre spillet også utover omgangen. Etter 31 minutter var de uheldige som ikke gikk opp til 2-0.

David Alaba slo en langpasning opp mot Thomas Müller, som headet tilbake til Arjen Robben. Nederlenderen tok med seg ballen før han forsøkte å spille den tilbake til Müller, men dessverre for tyskerne ble pasningen litt for hard og Müller klarte ikke å sette ballen i mål.

Dermed sto det 1-0 til gjestene ved pause.

Knuste City
Mens City fikk til svært lite før pause virket de noe mer sultne da de entret banen etter hvilen. Luften skulle derimot gå fort ut av engelskmennene for kun ti minutter var spilt da Thomas Müller doblet gjestenes ledelse. Müller mottok en nydelig pasning fra Alaba før han løp fra Clichy og satte ballen i mål bak en sjanseløs Hart.

Kun tre minutter senere kunne bortesupporterne juble igjen da Arjen Robben banket ballen i hjørnet fra 14 meter. Dermed sto det hele 3-0 til tyskerne.

Men det holdt på å bli mer. Fem minutter senere var Robben frampå igjen, men denne gangen gikk nederlenderens avslutning over.

Ti minutter før full tid reduserte Alvaro Negredo for City, men engelskmennene klarte aldri å komme tilbake. Det til tross for at Jerome Boateng ble utvist fem minutter før full tid.

Da det ikke ble flere mål på Etihad onsdag kveld endte det til slutt 3-1 til Bayern München.

Dermed leder tyskerne gruppe D med to seiere på to kamper. I gruppens andre kamp onsdag kveld vant CSKA Moskca 3-2 mot Viktoria Plzen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere