RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Dette er siste tilbud, Liverpool

PÅ VEI BORT: Raheem Sterling.
PÅ VEI BORT: Raheem Sterling. Foto: Dave Thompson (Getty Images)
Manchester City med et tredje - og siste - bud på Raheem Sterling.

Raheem Sterling har ifølge Daily Mail takket nei til et lønnstilbud på 100.000 pund i uka. Det skyldes angivelig at han ønsker seg bort fra Liverpool.

Manchester City har så langt, iallfall om man leser engelske aviser daglig, vært den mest aktive beileren. To ganger skal City ha lagt inn bud - to ganger skal Liverpool ha avslått dem.

Nå er et tredje bud på vei fra City til anfieldklubben, skriver Daily Mail, og denne gang er det «take it or leave it» - altså et siste forsøk, hvis man kan si noe slikt i en forhandlingsprosess.

Budet skal være på 40 millioner pund pluss bonuser, noe som gjør at man nærmer seg Liverpools antatte krav på 50 millioner pund.

Sterling, som er født i Jamaica og oppvokst i London, har i en alder av bare 20 år nesten spilt 100 (95, for å være presis) ligakamper for Liverpool, og scoret 18 mål. Han har også allerede 16 landskamper.

Liverpool har allerede erstatteren på plass, i form av Roberto Firmino, brasilianeren som hentes fra tyske Hoffenheim for 29 millioner pund.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere