RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Dette gir Arsenal nytt håp

Foto: Andres Kudacki / AP / NTB scanpix
Selv lagkamerat reagerer på behandlingen av Karim Benzema.

Karim Benzema ble koblet med en overgang bort fra Real Madrid i sommer, men da overgangsvinduet lukket, var spissen fortsatt i den spanske storklubben.

Agenten til franskmannen gikk tidlig ut og bekreftet at Benzema ønsket å bli i Real, da ryktene om en overgang begynte å sirkulere.

Én av klubbene som ble koblet med den tidligere Lyon-spissen var Arsenal. Londonklubben ble koblet med flere av Real Madrids spillere i løpet av sommeren.

Arsenal skal angivelig ha vært nær en avtale for Gonzalo Higuain tidlig i sommervinduet, mens også kantspiller Angel Di Maria ble satt i forbindelse med The Gunners.

- Stygt gjort
På overgangsvinduets siste dag kom Mesüt Özil, også han fra Real Madrid, inn porten på Emirates. Playmakeren har fått en fin start på karrieren i Arsenal.

Nå tyder også ting på at Arene Wenger og hans muntre menn har fattet nytt håp om å kunne kapre Benzema i januar. Spissen må nemlig tåle kritikk i sin nåværende klubb.

Under oppgjøret mot Getafe søndag, der Real Madrid vant 4-1, misbrukte Benzema flere gode sjanser, noe som første til buing fra publikum.

Dette er ikke første gang franskmannen opplever slik kritikk fra egne supportere, og lagkamerat Di Maria mener det hele er skammelig.

- Det var stygt gjort å bue mot Karim på den måten, sier Di Maria til spansk presse.

Med ti minutter igjen av kampen ble Benzema tatt av banen til pipekonsert fra tilskuerne på Santiago Bernabéu. Inn kom unggutten Alvaro Morata.

- Morata misset også noen sjanser, men ingen buet på ham. Også publikum må være rettferdig, sier Angel Di Maria videre.

Selv om Benzema gikk målløs av banen søndag, så nettet han to ganger i midtuken i Champions League. Hovedtrener Carlo Ancelotti ser ut til å ha tiltro til 25-åringen.

Til Arsenal?
Den britiske tabloiden Daily Star melder likevel mandag kveld at Arsenal altså ikke skal ha gitt opp håpet om å hente Benzema til London når overgangsvinduet åpner i januar.

Avisene på balløya har den siste tiden også spekulert i at Manchester United og Manchester City skal følge situasjonen til Benzema nøye.

Benzema ble lenge sett på som et av Europas største spisstalent da han spilte for Lyon i Frankrike i perioden 2004 til 2009.

Real Madrid betalte 36 millioner euro for spilleren i 2009, og etter en litt svak førstesesong, har franskmannen levert brukbart med scoringer de siste fire sesongene.

Benzema står allerede bokført med 60 landskamper for Frankrike og har nettet 15 ganger med flagget på brystet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere