RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Dette kan avgjøre Premier League i Chelseas favør

RYKER LIGAGULLET HER? EN bekymret Yaya Touré står bøyd over Sergio Agüero, som har vært i forrykende form denne sesongen.
RYKER LIGAGULLET HER? EN bekymret Yaya Touré står bøyd over Sergio Agüero, som har vært i forrykende form denne sesongen. Foto: 100eos1d (Reuters)
Sist oppdatert:
Nervøs stemning i Manchester City.

Premier Leagues kanskje beste spiller for tiden, Sergio Agüero, pådro seg en kneskade i lørdagens kamp mot Everton.

UTE AV SPILL: Sergio Agüero.

Manchester City vant kampen 1-0, men kan samtidig ha tapt ligagullet.

Det mener i alle fall Jamie Redknapp, den tidligere Liverpool-kapteinen som nå jobber som fotballekspert hos blant annet Daily Mail.

- Situasjonen ser ikke lys ut for Sergio Agüero. Det er en skade på hans venstre kne, som han har hatt problemer med før. Manchester City ber for gode nyheter, men det ser ut som han er ute i minst én måned. Dette passer José Mourinho bra og kan komme til å avgjøre ligatittelen, skriver Redknapp i sin siste spalte.

Chelsea tapte i helgen for første gang denne sesongen, men innehar fremdeles tabelltoppen med sine 36 poeng. Manchester City er nummer to med 33 poeng.

Sergio Agüero har scoret 14 mål og i tillegg bidratt med tre målgivende pasninger. Han har altså vært involvert i 17 av Citys 32 mål denne sesongen.

- Han har vært fabelaktig, og forsvarsspillere har ikke funnet noen måte å stoppe ham på. Han scorer mål fra overalt, har dødelige avslutninger og trenger ikke mye tid for å skyte. Hvis han er ute i lang tid, er Chelsea klare favoritter, mener Redknapp.

Ifølge The Mirror blir Agüero borte fra fotballbanen i én måned. Det betyr at stjernen går glipp av de viktige julekampene i Premier League.

Han går også glipp av onsdagens viktige Champions League-kamp mot Roma. Der må City trolig også klare seg uten david Silva, Yaya Toure og Vincent Kompany.

Det gjenstår 23 serierunder av Premier League-sesongen 2014/15.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere