RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Ekornesvåg, Svein Ove (Scanpix)

- Dette overgikk Liverpool - Milan

LSK-veteran Espen Søgård lo godt etter den utrolige opphentingen i Molde.

MOLDE - LILLESTRØM 3-3:

- Det er det sykeste jeg har vært med på noen gang som fotballspiller. Lillestrøm trenger visst ikke så mange minutter på å score tre mål. Til og med Liverpool måtte bruke en hel omgang i Champions League-finalen for å hente opp tre mål mot Milan, humret Søgård i mixed-zone etter å ha sett sitt lag på utrolig vis hente opp 0-3 i løpet av de fire siste minuttene.

Lillestrøm startet opphentingen av Moldes 3-0-ledelse i det 90. minutt. Først reduserte Frode Kippe til 1-3. Så headet Tarik Elyounoussi inn Edwin Eziyodawes vakre innlegg med utsiden av venstrefoten ett minutt og førti sekunder på overtid. Og etter 93 minutter og 35 sekunder headet Anthony Ujah i Christian Steen, noe som utspilte Jan Kjell Larsen i Molde-buret, og til utligning for bortelaget.

Les også: Hoseth gråt etter fiaskoen

Helt vanvittig
- Vi gir oss aldri i Lillestrøm. Vi hentet opp 0-2 i Kristiansand og 0-2 mot Odd Grenland. Det viser god moral i laget, mener Søgård som ble byttet ut i pausen og opplevde den vanvittige snuoperasjonen fra sidelinjen.

- Det var helt vanvittig. Jeg jublet hemningsløst når vi scoret 3-3. Jeg var vel nærmere midtsirkelen i all viraken, ler Søgård.

- Vi tar ferie med et smil om munnen. Det tror jeg ikke Molde gjør, sier Søgård.

Lillestrøms nigerianske innbytter Edwin Eziyodawe var kanskje den viktigste brikken i snuoperasjonen til Lillestrøm etter at han ble satt inn på av Henning Berg i det 78. minutt.

God Edwin
Han satte fart i det offensive spillet til Lillestrøm. Først la han et strålende innlegg som Tarik Elyounoussi headet inn til 2-3. Deretter ordnet han corneren som førte til utligning 3-3.

- Jeg så fra benken at det var mulig å gjøre noe med kampen og da vi reduserte til 1-3 så jeg sjansen til å hente opp Molde-ledelsen, sier Eziyodawe.

- Det var en god opphenting av oss. På 1-3 tenkte jeg bare at det var bra at vi fikk scoret et mål. Når vi reduserte til 2-3 forstod jeg at det ville bli muligheter til poeng bare vi fikk til et siste angrep – og en dødball, sier Lillestrøm-trener Henning Berg.

- Og i slike kamper kan Edwin gjøre det lille ekstra som skal til, sier Lillestrøm-trener Henning Berg.

13 uten tap
Berg sine disipler står nå med tretten tippeligakamper uten tap. Og vi må helt tilbake til serieåpningen i mars for å finne den siste kampen Lillestrøm tapte. Da ble det 0-3-tap i Aalesund.

- Vi har møtt de fleste store lag borte foruten Vålerenga og Stabæk, så vi har gjennomført noen gode kamper på utebane. Jeg synes at Lillestrøm skal få kreditt for måten vi spiller på, når et lag som Molde legger seg bakpå mot oss på sin egen hjemmebane, sier en fornøyd Berg.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere